Ada Eronen ja Julia Schalin jatkavat Kiekko-Espoossa

09.06.2022

Kiekko-Espoon Naisten Liiga-joukkue kaudelle 2022-23 rakentuu kovaa vauhtia. Tällä hetkellä U18 Tyttöjen MM-kisoissa pelaavat Ada Eronen ja Julia Schalin jatkavat Kiekko-Espoossa myös tulevalla kaudella. Molemmat nuoret kiekkoilijat pelaavat lisäksi jalkapalloa Kansallisessa Liigassa FC Hongassa.

Puolustaja Ada Eronen, 18, odottaa innolla tulevaa kautta Kiekko-Espoossa. Erosella käynnistyy nuoresta iästään huolimatta jo neljäs kausi Espoossa.

- Hyvät fiilikset jatkaa Espoossa. Arki täällä rullaa helposti, ja koen, että Espoossa on hyvä kehittyä paremmaksi pelaajaksi, Eronen sanoo.

Eronen iski parhaillaan käynnissä olevissa MM-kisoissa Tyttöleijonien historiallisessa voitossa Kanadaa vastaan avausmaalin. Puolustaja odottaa tulevalla kaudella vastuun kasvavan myös seurajoukkueessa.

- Odotan ensi kaudelta lisää vastuuta joukkueessa, sekä omien taitojen parantamista. Jäälle tuon pelaajana hyviä ratkaisuja ja koppiin hyviä juttuja.

Hyökkääjä Julia Schalinilla, 16, käynnistyy kolmas kausi Kiekko-Espoossa. Viime kaudella Schalin taituroi Espoossa 8+10=18 tehopisteet ja hän odottaa Erosen tavoin isompaa vastuuta ja oman pelin kehittymistä.

- Jatkan Espoossa hyvällä fiiliksellä. Ensi kaudelle odotuksena on saada vielä enemmän vastuuta ja henkilökohtaisesti taas tason nostoa viime kaudesta, Schalin kommentoi.

Nopean hyökkääjän otteita kannattaa seurata myös tällä hetkellä Tyttöleijonien pelipaidassa.

- Tuon jäälle nopeita jalkoja, näppäriä ratkaisuja ja periksiantamattomuutta. Koppiin tuon hauskuutta ja huonoja juttuja.

Kiekko-Espoo toivottaa tsemppiä koko Tyttöleijonien joukkueelle MM-kisoihin!

Seuraa Tyttöleijonien matkaa MM-kisoissa täältä.


Sopimustilanne 9.6.:

Puolustajat:

Ada Eronen

Hyökkääjät:

Julia Schalin