Annina Rajahuhta kuukauden pelaaja!

05.11.2018

Espoolaisten onnistuneen lokakuun kruunasi paitsi kakkospaikka sarjataulukossa ja runsaat maajoukkuevalinnat, myös hyökkääjä Annina Rajahuhdan valinta Naisten Liigan kuukauden pelaajaksi. 

Valinnan perusteena kerrotaan "Rajahuhta on kerännyt ison määrän tehopisteitä ja tehnyt hienoja maaleja. Annis pelasi hyvällä energialla koko lokakuun ajan joukkuettaan auttaen niin puolustus- kuin hyökkäyssuuntaan." 

Bluesin puolesta voimme täysin allekirjoittaa perustelut ja täksi kaudeksi siniseen paitaan palanneen Anniksen tärkeyden joukkueen hyvien esitysten taustalla. Lokakuun seitsemässä pelissä tehot olivat 9+5 = 14, koko kauden tähänastinen saldo on 14 ottelua, 16+15=31 pistettä. 

Parhaillaan kuukauden pelaaja on Kanadan Saskatoonissa valmistautumassa Naisleijonien pian starttaavaan neljän maan turnaukseen. Annis kommentoi fiiliksiään Kanadasta

-Ollaan nyt tää viikko treenattu ja huollettu kroppaa niin, että toivutaan hyvin matkustamisesta sekä aikaerosta ja ollaan valmiina kun turnaus alkaa. Odotan innolla, että päästään pelaamaan tiukkoja pelejä, haastamaan maailman parhaita ja samalla nähdään, missä joukkue tällä hetkellä menee pelillisesti. 

-Bluesin kanssa ollaan päästy syksyn mittaan todella hyvin vauhtiin kankean alun jälkeen. Moni on ottanut askeleita eteenpäin ja kun tämän jakson teemme kunnolla töitä, meillä on paljon hyviä juttuja edessä! On myös ollut kiva huomata, kuinka yhä useampi katsoja on löytänyt meidän tueksi, se on tärkeää koko joukkueelle. 

Blues Naiset toivottaa Annikselle ja kaikille muillekin maailmalla pelaaville Leijonajoukkueille tsemppiä turnauksiin! 

Joukkueen tukena voit olla ostamalla kausarin www.bluesnaiset.fi/kausikortit

Tulevat ottelut

Ke 14.11 kello 19.20 Blues - KJT , Matinkylä HUOM! 

La 17.11 kello 15.20 Blues - Vaasan Sport, Tapiola 2

La 24.11 kello 17.50 Blues - Kuortane, Tapiola 2

Su 25.11 kello 14.50 Blues - Lukko, Tapiola 2

Blues Naisten kotipeleissä saatavilla espoolaispanimo Fat Lizardin maistuvia oluita