Blogi: Pelaajaesittelyssä Linnea Melotindos

29.07.2019

Tervetuloa Kiekko-Espoon Naisten blogi-muotoisten pelaajaesittelyjen pariin. Pelaajaesittelyt on kirjoittanut #kesäduuniOPnpiikkiin kautta kesätyöntekijämme Fanni. Neljäntenä esittelyvuorossa on tänään 19 vuotta täyttävä Linnea Melotindos.

Kuortaneen urheilulukiosta Espooseen palaava Linne Melotindos tulee ensi kaudella vahvistamaan Kiekko-Espoon joukkuetta. Kunnianhimoisella hyökkääjällä on halua kehittyä ja hän asettaa tavoitteet heti korkealle, niin kuin kuuluukin. "Tottakai tavoitteena on uusia suomenmestaruus, mutta tie sinne on pitkä. Toivon, että saan itselleni sopivan roolin joukkueessa ja et pystyis kehittymään vielä enemmän."

Monien muiden tavoin Linneakin innostui pelaamaan jääkiekkoa oman lähipiirinsä esimerkistä. Alun perin Tampereelta kotoisin oleva pelaaja keräsi kokemusta lajin parissa ensimmäisinä vuosinaan Maarianhaminassa, jonne koko perhe muutti asumaan Linnean ollessa 7-vuotias. Hän kertoo saaneensa siellä paljon jääaikaa, mikä sai innostuksen pelaamiseen kasvamaan entisestään.

Luonteeltaan Linnea on temperamenttinen, mikä on välillä hyväksi, välillä ei niinkään. "Heikkouksia on ainakin äkkipikaisuus ja sillee tavallaan aikaansaamattomuus esim. kaikki koulun deadlinet." Toisaalta Linnea kertoo olevansa luotettava ja tulevansa hyvin toimeen kaikkien kanssa. Muihin tutustuttuaan hän uskaltaa olla joukkueessa oma "ehkä vähä sellane outo ja välillä äänekäs" itsensä.

Linnea on pelannut nuorten maajoukkueessa ja ollut viimekaudella myös naisten maajoukkueen mukana. Näitä kokemuksia hän pitää arvokkaina. "Aina kun saa saa edustaa Suomea niin se on tosi siisti tunne ja ylipäätään ne kaikki kokemukset peleistä ja leireistä on ollu kivoja, mutta myös opettavaisia."

Nyt Linnea tykkää viettää huoletonta vapaa-aikaa kavereidensa kanssa mutta, kysymys siitä, missä näet itsesi 10 vuoden kuluttua, mietityttää hieman. "En oikeen tiiä, mutta toivottavasti jossain työssä, josta tykkään ja et ois tyytyväinen omaan uraan minkä on tehny ja ehkä perhe."

Kirjoittanut: Fanni