Blues pronssipeliin - Kärpät ja Ilves taistelevat Aurora Borealis maljasta

28.03.2018

Blues Naiset matkustivat lauantain ottelunsa jälkeen Viitasaarelle, jossa yöpyivät ja jatkoivat matkaa kohti Oulua sunnuntaiaamusta.

Suunnitelmana oli olla valmiina heti alusta, ja niin espoolaiset olivatkin ja tekivät ottelun ensimmäisen maalin. Kärppien Isa Rahunen kuitenkin käänsi tilanteen iskemällä toisen erään alkuun parin minuutin sisään kaksi osumaa.

Blues tuli vielä tasoihin, mutta onnekkaankin pompun kautta Kärpät siirtyi toisen erän lopulla 3-2 johtoon. Kolmas erä oli taistelua, mutta espoolaisten kohtalona oli lopulta tuntea ne urheilun pahimmat tunteet ja hävitä tiukkaakin tiukempi välieräsarja otteluvoitoin 3-2. Jälkikäteen voi miettiä vaikka ensimmäisen pelin viimehetken tasoitusta, mutta se on turhaa. Kautta on jäljellä vielä yhden pelin verran.

Tervetuloa siis pääsiäislauantaina 31.3.2018 kello 16 Espoon Metro Areenalle kannustamaan Blues pronssimitaleille. Vastassa on ensi kerran historiansa aikana mitalipeleissä pelaava Team Kuortane.