Blues sarjakärkeen - Emmi Rakkolainen tehokkaana, Minttu Tuominen syöttökoneena.

17.11.2018

Lauantaina Tapiolassa nähtiin uusia kasvoja, kun sarjanousija Vaasan Sport teki Naisten Liigassa ensivierailunsa Tapiolaan.

Ottelu alkoi katsellen, liekö syynä ollut ulkona pitkästä aikaa jopa kirkkaasti paistanut aurinko jonka myös raittiissa ilmassa alkuverytelleen pelaajat saivat nähdä.

Reilu viiden minuutin jälkeen alkoi kuitenkin tapahtua, kun espoolaiskapteeni Minnamari Tuominen siirsi kotijoukkueen johtoon Annina Rajahuhdan ja Emmi Rakkolaisen syötöistä. Kymmenisen minuuttia tästä ja roolit toisinpäin, Rajahuhta maalarina ja Tuominen syöttäjänä. Näissä lukemissa siirryttiin erätauolle.

Toinen erä oli ensimmäistä vauhdikkaampi, ja maalirikkaampi. Kotijoukkue osui neljä kertaa ja laajalla rintamalla, vieraiden jäädessä nollille. 6-0 tilanteessa alkanut kolmas erä oli taas enemmän pelailua. Blues teki vielä kaksi maalia, ennen kuin Vaasan Sport teki avausmaalinsa Tapiolassa rangaistuslaukauksesta. Lopputulos 9-2 espoolaisille, minkä seurauksena Blues siirtyi Naisten Liigan piikkipaikalle ensimmäisen kerran sitten toissakauden.

-Eka erä meni vähän kattellessa, mut toiseen saatiin parannettua ja sen seurauksena tulikin sitten onnistumisia! Kolme tärkeetä pisteettä ja kohti en viikonlopun pelejä, kommentoi hattutempun ja 2 syöttöä saalistanut Emmi Rakkolainen.

Muista tehonaisista mainittakoon Minttu Tuominen, joka maalin lisäksi syötti peräti 6 osumaa. Seuraava kotiottelu viikon päästä lauantaina, kun Tapiolassa vietetään Blues pelipäivää. Tapahtumaa läpi päivän!