Blues tasoitti välieräsarjan- seuraava kotipeli 24.3 kello 15.30

18.03.2018
Kuvassa Tinja Haukijärvi. Kuva Sonja Herrala

Eilisestä tappiosta sisuuntunut Blues Naiset pisti todellisen pyörremyrskyn käyntiin heti pelin alussa Kärppiä vastaan. Kotijoukkue loi monta maalipaikkaa, mutta Kärppien maalinsuulla Johanna Oksman oli hereillä ja ensimmäiselle erätauolle siirryttiin 0-0 tilanteessa.

Toisessa erässä sama tahti jatkui ja myös palkinto tuli kotijoukkueelle ajassa 20.28, kun Tinja Haukijärvi teki todellisen Urheiluruutumaalin ampumalla yläkulmaan suoraan Nelli Laitisen poikittaislätystä. Maalin toisena syöttäjänä toimi Minttu Tuominen. Kuusi minuuttia myöhemmin Mira Huhta laukoi viivalta painostuksen päätteeksi lukemiksi 2-0 ja erän puolivälin jälkeen Haukijärvi teki illan toisen osumansa Emmi Rakkolaisen syötöstä. Toiselle erätauolle siis siirryttiin kotijoukkueen 3-0 johdossa.

Kolmanteen erään Kärpät sai uutta puhtia ja pelissä mentiin vauhdilla päästä päähän. Reilu kymmenen minuuttiia ennen erän loppua eilisen pelin tasoihin viimeminuutilla tuonut Saila Saara kavensi ylimvoimalla lukemat 1-3. Tämän jälkeen pelin painopiste siirtyi espoolaisten maalille ja Jenna Silvosen maalilla alkoi melkoinen mylly, jonka Bluesvahti kuitenkin kesti. Kärpät otti maalivahdin vielä lopussa pois, mutta lukemat 1-3 Bluesille.

Kuva Sonja Herrala

-Olimme 56 minuuttia kuskin paikalla, nyt täytyy vaan pitää huoli että jatkossa se on 60 minuttia. Jäähyt rikkoivat hieman ottelua, mutta muuten meiltä ehjä kokonaisuus, kommentoi Bluesin valmentaja Sami Inkilkäinen.

Kahden maalin Haukijärvi oli tyytyväinen joukkueen panokseen

-Vauhtimme oli kunnossa heti alussa, onneksi saimme myös tarvittavat maalit toisessa erässä. Silvonen maalissa ja pelasti meidät muutaman kerran upeilla mertitähtitorjunnoillaan.

Seuraava ottelu to 22.3 kello 19 Oulussa, neljäs välieräpeli lauantaina 24.3 kello 15.30 Tapiolassa (Blues - Kärpät)