Bluesille avausvoitto!

15.09.2018

Blues Naiset pääsi pois sarjataulukon nollakerhosta lauantaina kun joukkue nappasi täydet kolme pistettä turkulaisilta.

Tapiolan jäälle luisteli kaksi voittoa haluavaa joukkuetta ja ottelun alku olikin melko tasaista kamppailua. Espoolaisten otteissa näkyi pientä hermostumista varsinkin ensimmäisen kymmenen minuutin aikana. Helpotuksen huokaus kotijoukkueen leirissä oli syvä, kun ajassa 11:53 Nelli Laitinen iski ottelun avausmaalin Janina Aron ja Nea Ruuskasen syötöstä. Varmuutta tilanteeseen toi Reetta Valkjärven 2-0 osuma vajaa kolme minuuttia myöhemmin ja erätauolle mentiin kotijoukkueen 2-0 johdossa.

Koppipuheet auttoivat ja jännitys oli selkeästi lauennut toiseen erään tultaessa. Bluesin tulitus alkoi heti erän toisella minuutilla, kun Neea Katajamäki siirsi Espoon 3-0 johtoon. Erän aikana Blues osui peräti kuudesti. Ajassa 32.22 Reetta Valkjärvi viimeisteli hattutempun. Erän viimeisellä minuutilla osui kauden ensimmäisen kerran myös Bluesiin Kuortanevuosien jälkeen palannut Janina Aro.

Kolmas erä oli pitkälti pelailua, mutta espoolaiset hoitivat ottelun loppuun hyvällä asenteella. Lopputulos 11-0, Jenna Silvoselle nollapeli ja Reetta Valkjärvelle neljä maalia!

-Tietenkin voitto oli helpotus. Se oli ainoa tavoite viime viikonlopun jälkeen. Oli hienoa, että onnistumisia tuli laajalla rintamalla ja pääsimme pelaamaan omalla tasollamme. Huomenna innolla kohti Raumaa, kommentoi kaksi maalia tehnyt Janina Aro.