Eilen niukka voitto, tänään jatkuu kotona!

22.10.2017

Lauantaina Hämeenlinnaan matkannut joukkue jäi ns. telineisiin kun ottelu alkoi.Vieraat olivat lähinnä ottavana osapuolena ensi minuutit. Kotijoukkue tuli hyvällä luistelulla ja vyörytti hyökkäyksiä läpi ensimmäisen erän kohti Jenna Silvosen vartioimaa maalia. Huippuvaarallisia maalipaikkoja ei HPK kuitenkaan pystynyt luomaan vaikka Silvoselle torjuntoja 18 ensimmäiseen erään merkittiinkin. Erä selkeästi kotijoukkueen hallintaa.

Toiseen erään tuli lähes täysin muuttunut ja sisuuntunut Blues. Luistin liikkui mallikkaasti ja kova paineistaminen jo hyökkäysalueella pakotti kerhon pelaajat virheisiin. Palkinto hyvästä pelaamisesta tuli maalin muodossa ajassa 37.14 kun Satu Teräväisen laukaus pomppi ehkä jopa hieman onnekkaastikin yli kerhovahti Räisäsen painuen verkon perille. Ennen maalin syntymistä oli kiekko käynyt jo ainakin kertaalleen HPK:n maalin tolpassa. Toiseen erään Silvoselle 6 torjuntaa kun virkasisko Räisänen sai venyä kiekon eteen 16 kertaa.

Kolmanteen erään oli joukkueella aikomus jatkaa siitä mihin toinen erä päättyi mutta toisin kävi. Kun kiekko tippui jäähän oltiin jälleen hieman unessa ja kerhon hyökkääjä oli päästä heti yksin läpi, viime hetkellä blues puolustus ehti kuitenkin hätiin ja esti tämän aikeet. HPK oli kuitenkin päättänyt taistella ja loi kovaa painetta Blues päätyyn. joukkueen palaaminen meni hetkeksi melko sekaisin ja tilanne näytti valmentaja Haapasesta niin huolestuttavalle että oli otettava aikalisä kun kolmatta erää oli pelattu vasta 4 minuuttia. Valmennuksen tiukka puhuttelu saikin ryhtiä joukkueeseen ja raivoisa taistelu ja usko omaan pelitapaan nosti jälleen päätään. Erä oli kovaa tasaista kamppailua loppuun asti mutta maaleja ei ottelussa enää nähty, näin täydet pisteet Espooseen 0-1 lukemin.

- Ei se tänään vältämättä kaunista ollut mutta täydet pisteet ja maalivahdille nollapeli, se on aina merkki hyvin tehdystä työstä jos ei yhtää mene omiin.