Emilia Vesa uskoo Kiekko-Espoon tuovan uudenlaista kokemusta uralleen

22.05.2020

Emilia Vesa on vuosien varrella pelannut useita otteluita Kiekko-Espoota vastaan. Kevään välierissäkin hän oli kova vastustaja ja vaikeasti pidettävä pelaaja. Jos keväällä Vesa aiheutti harmia espoolaisten puolustukselle, on hänestä tulevalla kaudella heille iloa.

- Jännittävää tulla tänne. Kiekko-Espoo on ollut aina kova vastus. On hienoa päästä kokemaan vauhtia joukkueen sisälle, Vesa toteaa.

Vaikka Vesa on viimeiset neljä vuotta viettänyt aikaa Pohjanmaalla Kuortaneella, on hän kuitenkin lähtöisin pääkaupunkiseudulta, Helsingistä. HJK:n kasvattina siirtyminen pääkaupunkiseudulle pelaamaan on hyvin luonnollinen jatkumo Kuortaneen vuosien jälkeen.

- Uskon, että Kiekko-Espoo pystyy antamaan uudenlaista kokemusta ja haastetta tulevaan kauteen, Vesa pohtii.

Harjoitukset eivät ole vielä käynnistynyt maailmanlaajuisen pandemian vuoksi, mutta pian joukkue pääsee jälleen hallille, jolloin myös Vesa liittyy joukkueen mukaan. Kaikista eniten hän odottaa kuitenkin jo tulevaa kautta.

- Odotan, että pääsen täysillä mukaan pelaamaan vauhdikkaita pelejä ja tutustumaan uuteen joukkueeseen, Vesa miettii.

Kiekko-Espoo on tällä hetkellä julkistanut viisi pelaajasopimusta maanantaina julkaistun valmennusjohdon lisäksi. Sami Haapasen remmissä tulevalla kaudella on varmuudella Minttu Tuominen, Nelli Laitinen ja Tinja Haukijärvi sekä uusista pelaajista Julia Schalin ja Emilia Vesa.

Pelaajaneuvotteluita uusien pelaajien kanssa käydään kovaa vauhtia ja lähiaikoina saattaa tulla lisää tiedotettavaa. Joukkueen rakentaminen etenee aikataulussa.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Miikka Hildén