Emma Nuutinen iski hattutempun - Antoi kreditit ketjukavereilleen

29.11.2020

Kiekko-Espoo haki Raumalta 12-0- voiton ja vankisti asemiaan sarjan kärkijoukkueena. Jo lauantaina edukseen esiintynyt Emma Nuutinen oli tehokkaalla päällä Lukkoa vastaan, sillä hänen toimestaan kiekko löytyi kolmesti kotijoukkueen maalista.

- Pakko antaa Emmi Rakkolaiselle kunniaa. Sieltä sentteriltä tuli hyviä passeja ja Annina Rajahuhta painoi hyvin hommia, Nuutinen kehui ketjukavereitaan.

Nuutinen pääsi liittymään karanteenin jälkeen joukkueen harjoituksiin viime viikolla ja ensimmäisen ottelunsa hän pelasi lauantaina Sportia vastaan. Hän on tuttu näky jo aiemmilta kausilta Espoossa ja hänen on ollut helppo tulla joukkueeseen mukaan.

- Siistiä on ollut. Ihan kuin kotiin olisi takaisin tullut. Samat tyypit täällä pyörivät, Nuutinen naurahti.

Sopeutuminen jo entuudestaan tuttuihin maisemiin on ollut helppoa ja hänet on otettu hyvin mukaan.

- Ei kukaan ole ainakaan vielä kiusannut, Nuutinen totesi.

Nuutisen tasoisen pelaajan saaminen joukkueeseen on iso juttu ja se lämmittää niin kanssapelaajien kuin myös valmennuksen mieltä.

- Emma on päällikkö. Hänellä on hyvä asenne tekemiseen ja pidän todella paljon pelaajatyypistä. Taitava, rohkea ja kasvanut vuosien saatossa tässä. Olin samassa joukkueessa Emman kanssa ennen hänen yliopistovuosiaan. Vuodet ovat tehneet Emmalle hyvää, Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen ylisti.

Espoolaisten pelit jatkuvat perjantaina, jolloin Kiekko-Espoo kohtaa kotihallissaan Kuortaneen. Ottelu pelataan koronarajoituksien vuoksi ilman yleisöä. Ruutu+ välittää tunnelmat kotisohville pelistä.

Teksti: Joni Hildén