Ensimmäinen välierä Kärpille jatkoajalla - tänään jatkuu Tapiolassa

18.03.2018

Kärpät- Blues ensimmäinen välieräottelu oli varsinainen trilleri. Espoolaiset johtivat ottelua viimeiselle minuutille, mutta Kärpät tasoitti ilman maalivahtia 21 sekuntia ennen pelikellon ajan täyttymistä.

Jatkoerässä molemmilla joukkueilla oli paikkansa, mutta lopulta Kärpät teki ratkaisevan osuman 78 minuutin kohdalla ja siirtyi sarjassa johtoon voiton 1-0.

Sunnuntaina Espoossa on kuitenkin täysin uusi peli ja Blues on taas valmiina.

-Eilinen on pyyhitty pois ajatuksista ja katseet tiukasti tässä päivässä. Nämä ovat aina omanlaisiaan otteluita ja tänään peli lähtee tilanteesta 0-0. Tulemme taistelemaan sekä näyttämään parasta osaamistamme kotona, kommentoi Bluesvalmentaja Vesa Virta.

Blues - Kärpät Tapiola 2 su 18.3 kello 17.30. Tervetuloa! Liput 10€ aikuinen, junnut pelipaita päällä ilmaiseksi.