Espoolaisten runkosarja päättyi tappioon

19.02.2023

Kiekko-Espoon runkosarjan viimeinen kamppailu HPK:ta vastaan, päättyi espoolaisten 0-2 tappioon. Paikkansa kotijoukkueella oli ottelussa, mutta tehottomuus maalipaikoissa tuntui vaivaavan eikä kiekkoa saatu toimitettua perille asti.

- Olemme tehneet yli 140 maalia, niin ehkä meidän maalikiintiö runkosarjassa on jo täynnä, espoolaisten päävalmentaja Sami Haapanen tuhahtaa.

Kuten odottaa saattaa, oli Haapanen hivenen pettyneen oloinen ottelun jälkeen. Vaikka tuloksellisesti pelillä ei kovin isoa merkitystä ollut, koska paikka sarjataulukossa oli jo selviö ennen tätä iltaa. Siitä huolimatta runkosarja olisi ollut mielekkäämpää päättää voittoon.

- Eiliseen verrattuna peli oli hyvä. Tulimme hyvin sisään. Ensimmäistä erää vietiin läpi koko erän, kaveri tekee ylivoimamaalin siihen. Paikat olivat ratkaista siihen ensimmäiseen erään. Ei ratkottu, sen jälkeen oli vähän haastavampaa, Haapanen kertaa.

Kolmannessa erässä maalin takaa-ajoasemassa jäähyt sotkivat omalta osaa tasoituksen yrittämistä, joka myös kismitti päävalmentajaa.

- Kolmannessa erässä kasetti ei kestänyt. Olimme häviöllä ja otettiin ihan helvetin tyhmiä jäähyjä, Haapanen sadattelee.

Kiekko-Espoon viikonlopun saldo kahdesta ottelusta oli nolla pistettä ja maaliero hämäläisjoukkueita vastaan 9-1. Pelit jatkuvat viikon päästä lauantaina, jolloin puolivälierissä vastaan luistelee Kuortane. Ottelu Tapiolassa alkaa kello 13.

Teksti: Joni Hildén