Grönlund ratkaisi voiton espoolaisille

10.12.2022

Kiekko-Espoo päätti syyskauden kotiotteluiden osalta maukkaaseen 7-0-voittoon Lukosta. Ottelun yksi hahmoista oli Guido'sin nälkäisimmäksi pelaajaksikin valittu Erica Grönlund. Nuorukainen laittoi kiekon kahdesti raumalaisten maaliin.

- Alkukausi on ollut vähän vaikeaa itsellä, oli kiva saada onnistumisia ja saada kaksi maalia tähän, mikä sen parempaa, Grönlund toteaa.

Espoolaisten osalta maalijuhlat käynnistyivät Grönlundin osumalla ensimmäisen erän puolivälissä. Jatkoa seurasi heti minuutin päästä, kun Anni-Elina Montonen vei kotijoukkueen kahden maalin karkumatkalle. Vieraiden selkäranka katkaistiin viimeistään toisessa erässä, jossa Kiekko-Espoo iski kolmesti.

- Kokonaisuus oli ihan ok. Vähän oli hidas startti meiltä, ehkä ei oltu ihan hereillä ensimmäisessä erässä. Toisen erän puolivälin jälkeen, (Nea) Katajamäen kentän ylivoimapeli oli se, joka sytytti meidät kahdella nopealla ylivoimamaalilla. Sen jälkeen pelattiin mielestäni ihan mukiin menevästi, Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen analysoi.

Pelit jatkuvat vielä sunnuntaina, kun joukkue kohtaa vieraskaukalossa Hämeenlinnan Rinkelinmäellä HPK:n. Tämän jälkeen luvassa on pieni hengähdystauko, sillä Naisten Liiga palaa tositoimiin vasta 21. tammikuuta, jolloin Kiekko-Espoo vierailee sarjakärjen KalPan luona.