Haapanen toteaa: "En vaivu synkkyyteen"

26.01.2020

Kiekko-Espoo hävisi niukasti jatkoajalla kärkikamppailun KalPaa vastaan 2-3.. Ratkaisu syntyi, kun jatkoaikaa oli pelattu reilu kaksi minuuttia. Ennen KalPan Tanja Niskasen iskemää voittomaalia, kilisi tolpat toisessa päässä.

- Pelissä oli paljon hyvää, onnea ei ole yhtään. Oliko sitten KalPalla onnea, sitä en tiedä. Jos oli, niin herra Saari ja rouva Voutilainen saavat tarjota kaksi lottonumeroa, silloin minun ei tarvitse tietää kuin viisi itse, Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen totesi.

Viikko sitten Kiekko-Espoo sai tappioputken katkaistua, vaikka Ilvestä vastaan pelatusta vierasottelusta mukaan tulikin vain kaksi pistettä. Vauhtia riitti myös KalPaa vastaan eikä täysi pistepottikaan vääryys olisi ollut. Silti vain tolpat kilisivät espoolaisilla.

Vaikka pelit ovat olleet tappioiden sävyttämiä, on siitä huolimatta usko omaan tekemiseen vahvana joukkueen arkirutiineissa.

- En vaivu synkkyyteen, vaan matka jatkuu ja taistelemme yhä runkosarjan voitosta, Haapanen kiteytti.

Runkosarjan voitto on yhä Kiekko-Espoon omissa käsissä. Piste-ero toisena olevaan KalPaan on vain yksi piste. Joukkueet ovat pelanneet yhtä monta kamppailua, joten vertailu on joukkueiden kesken sallitttua.

Kiekko-Espoon seuraava kotiottelu on heti sunnuntaina, jolloin vastaan Espoon Tapiolaan tulee Ilves Tampereelta.

Teksti ja kuva: Joni Hildén