Holopaisen tehojen tehtailu sai jatkoa - Kiekko-Espoo neljännen kerran putkeen finaaliin

11.04.2022

Kiekko-Espoo kaatoi kolmannessa välieräottelussa TPS:n 7-1. Voiton arkkitehtina oli, kuten jo monessa muussakin ottelussa on ollut ykköskentän olympiapelaaja Elisa Holopainen. Holopainen teki vaatimattomat 2+2 tehot.

- Todella hyvä fiilis on, pelattiin todella hyvä 60 minuuttinen. Hyvin on kulkenut peli ja toivottavasti jatkuu samalla tavalla, Holopainen toteaa.

Ottelun ensimmäinen erä oli vielä tiukahko ja toisen erän alkuun TPS pääsi tasoihin, mutta loppua kohden tehoja alkoi espoolaisleirissä löytymään ja kotijoukkueen maalisarakkeessa numerot alkoivat vaihtumaan.

- Mielestäni kokonaisvaltaisesti tämä oli meidän ehjin esityksemme. Olimme koko ajan pelin päällä. Saatiin kolme sylinteriä lyömään tuonne. Tämä oli iso petraus. Meillä on kolmas peli ollut aiemmin vaikea, mutta tässä pelissä olimme hyviä, Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen pohtii.

Voitto TPS:stä kolmannessa ottelussa tarkoitti myös sitä, että Kiekko-Espoo lunasti neljännen kerran paikkansa finaalisarjassa. Tällä kertaa vastaan luistelee paikallisvastustaja HIFK. Kesällä Espooseen siirtynyt Holopainen pelasi finaaleita jo viime keväänä, silloin KalPan paidassa.

- Varmasti tulee jännä sarja. HIFK vastassa ja paikalliskamppailuita, varmasti luvassa on todella kovia pelejä ja toivotaan, että hallissa on tunnelmaa, Holopainen miettii.

Finaalisarja käynnistyy sunnuntaina 17. huhtikuuta Tapiola 2- hallissa. Kamppailu alkaa kello 16:00.

Teksti: Joni Hildén