HPK kaatui selvin numeroin - Ruuskanen sankarittarena

19.10.2019

Kiekko-Espoon jatkoi voittoputkeaan lauantaina Tapiolassa, kun HPK kaatui selkeästi 9-3. Maaleista vastasi jo tutuksi tulleita nimiä Emmi Rakkolaista ja Annina Rajahuhtaa. Onnistumisia tuli myös Nea Ruuskaselle, joka iski maalin ja syötti kaksi.

- Ottelu oli vähän vaihteleva. Hyökkäyssuuntaan pelattiin hyvin, mutta oma pääty tuntui unohtuvan. Positiivista on se, että voitimme, Ruuskanen totesi.

Ottelun ensimmäinen erä oli vielä hivenen hakemista eikä espoolaisten kone meinannut millään muotoa lähteä kunnolla käyntiin. Ne yritykset, mitkä kotijoukkue teki, pelasi hämeenlinnalaispuolustus hienosti.

- En tiedä, pelataan hetkittäin hyvin, välillä vähän huonosti. Kyllä olen huolissani näiden pelien tasosta ylipäätänsä. Itse ei pelata hirveän hyvin, mutta peli päättyi 9-3, Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen pohti.

Toisessa erän alussa Kiekko-Espoo tappoi ottelun eikä kolmannessa erässä tarvinnut enää kovin suuresti hikoilla. Pieni herpaantuminen, ja HPK sai iskettyä taululle pari osumaa. Haapanen herätteli joukkuettaan toisessa erässä aikalisällä.

- Vähän kun pääsi isompaa väliä tekemään, tuntui peli nukahtavan. Piti siinä herätellä sitten, Haapanen tokaisi.

Pelit jatkuvat sunnuntaina, kun Espooseen vieraaksi saapuu TPS. Ottelu Tapiola 2- hallissa alkaa kello 13:30.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Tobi Malmström