Hyvä startti siivitti voittoon

03.12.2022

Kiekko-Espoolle voitto Kuortaneesta 5-1- numeroin. Ottelun yksi ehdottomista sankareista oli Tinja Haukijärvi, joka teki maalin ja antoi kolme maaliin johtanutta syöttöä. Ottelussa ykköskenttä oli muutenkin liekeissä, sillä se vastasi peräti neljästä kotijoukkueen osumasta.

- Viime aikoina ketjukaverit ovat löytyneet oikein hyvin ja kun saadaan vielä pakitkin siihen mukaan, niin kentällinen on oikein toimiva, Haukijärvi toteaa.

Espoolaiset ottivat peliin kunnon startin, kun kolmen pelatun minuutin jälkeen taululla komeilivat numerot 1-0. Erää ei ollut menty edes puoleen väliin, kun Nea Katajamäki vei sinipaidat jo kahden maalin karkumatkalle. Taukonumeroiksi Anni-Elina Montonen latoi vielä 3-0.

- Ensimmäinen erä oli lennokas ja hyvä koko ryhmältä. Kaikki neljä kenttää pelasivat todella hyvin ja saimme hyviä maalintekopaikkoja. Se palkittiin, kun saatiin kolme maalia tehtyä heti ensimmäiseen erään, Kiekko-Espoon valmentaja Johanna Leskinen pohtii.

Voitto oli espoolaisille tärkeä, sillä edellinen kohtaaminen Kuortaneen kanssa päättyi tappioon Kuortaneella. Nyt tappiota haluttiin välttää, joka myös näkyi pelikentällä.

- Totta kai, kun tappio heille oli alla ja joukkue hengittää niskaan sarjataulukossa. Kyllä se sellaisen lisäbuustin siihen antaa, Leskinen miettii.

Kiekko-Espoon pelit jatkuvat jo sunnuntaina, kun joukkue matkustaa Raumalle Lukon vieraaksi.