Jaskari nollasi myös Ilveksen

27.10.2019

Sunnuntaina Kiekko-Espoon vieraaksi tullut Ilves joutui pettymään, kun kotijoukkue vei ottelun nimiinsä 4-0. Tapiolan kakkoshallissa pelatun ottelun avausmaalista ja voittomaalista vastasi Reetta Valkjärvi kauden ensimmäisellä maalillaan.

Isossa roolissa oli myös toisen perättäisen nollapelinsä pelannut Erica Jaskari.

- Peli oli aika vaikea, aluksi ei laukauksia tullut hirveästi ja olin ollut tuossa vähän kipeänäkin. Onneksi pääsin silti pelaamaan, Jaskari totesi.

- Ilves painoi aika kovaa päälle ja kamppailu oli tiukka.

Tiukkuudesta kertoo se, että ensimmäinen erä päättyi maalittomana. Laukauksien vähyydestä puolestaan se, että avauserässä Jaskari joutui torjuntatöihin vain kertaalleen. Kokonaisuudessaan ottelun aikana hän oli kiekon tiellä 18 kertaa.

- Ei se nollapeli helpolla tullut. Kyllä siellä koko ajan pitää valmiina olla, Jaskari vakuutti.

Espoolaisten pelissä on ollut havaittavissa nyt jokaisessa ottelussa pientä nousujohteisuutta, ja sitä oli myös sunnuntaina. Ensimmäinen erä on lämmittelyä, jonka jälkeen sitten tehdään maalit. Ilvestä vastaan pelattu peli sai päävalmentaja Sami Haapasenkin huulille jo pientä hymynkaaretta.

- Tämä oli ehjimpiä kokonaisuuksia tällä kaudella. Pelattiin todella hyvin tänään, Haapanen kiteytti hymyillen sisäänpäin.

Edessä on nyt muutaman viikon tauko otteluista ja pelit jatkuvat vasta 14. marraskuuta, jolloin Tapiolaan vieraaksi saapuu paikallisvastustaja, sarjanousija HIFK.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Tobi Malmström