Jatkoaikatappio KalPalle "Nöyryys puuttui"

09.03.2023

Kiekko-Espoo kärsi 2-3- jatkoaikatappion toisessa välieräottelussa KalPaa vastaan. Jatkoaikaa ehdittiin pelaamaan ainoastaan 42 sekuntia, kun kuopiolaiset onnistuivat maalinteossa. Espoolaiset olivat koko ottelun ajan takaa-ajajan asemassa.

– Olemme leikillämme vedetty tulosvetoa koko kausi, että onko jokainen peli 3-2. Oliko tämä kauden kuudes peli ja viidennen kerran taisi päättyä 3-2. Joskus heille, joskus meille. Me kaaduimme tänään huonoon kakkoserään, Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen kiteyttää.

Toiseen erään KalPa sai lentävän lähdön, kun he onnistuivat maalinteossa jo minuutin jälkeen. Kiekko-Espoon tasoitus antoi odottaa itseään aina erän 15 minuutille saakka, jolloin Sofia Nuutinen laittoi pelivälineen maaliverkkoon.

– Nöyryys puuttui. Ei tehty niitä asioita, mitä haluttiin. Meidän täytyy olla nöyrempiä viivojen päällä, pelata viivat paremmin ja olla kakkoserässä kärsivällinen, Haapanen tuumaa.

Tappio jatkoajalla tarkoitti sitä, että ottelusarja on nyt tilanteessa 1-1. Joukkueet kohtaavat toisensa seuraavan kerran Kuopiossa lauantaina ja ensimmäinen katkopeli on vuorossa sunnuntaina Espoossa.

– Jos ykkönen ja kolmonen olivat hyviä, ja kakkonen huono, niin sitä täytyy parantaa lauantaille. Ei tässä paljon ehdi tekemään, kun huomenna lähdetään 15:30 kohti Kuopiota ja olemme yöllä siellä. Peli on lauantaina jo 12:30. Ei tässä paljon aikaa ole mitään tehdä, Haapanen toteaa.

Teksti: Joni Hildén