Jatkosopimuksia ja uusia kasvoja Kiekko-Espooseen

13.08.2022
Kuva: Juha Alamäki
Kuva: Juha Alamäki

Viime kaudella HPK:ssa pelannut Riikka Järvinen palaa vuoden tauon jälkeen Kiekko-Espoon paitaan. Järvisen lisäksi uutena pelaajana tulee Jypin riveistä Zaida Holmström.

- Palaan takaisin Espooseen erittäin hyvillä fiiliksillä. Lähdin Hämeenlinnaan pelaamaan, jotta saisin enemmän pelikokemusta ja varmuutta tekemiseen. Uskon, että näissä asioissa on menty eteenpäin. Espoossa on aikaisemminkin ollut hyvä olla ja asiat myös siviilissä eli koulun ja töiden suhteen rullaa hyvin, Järvinen toteaa.

Jyväskylässä lähes koko uransa pelannut Holmström liittyy intoa täynnä espoolaisjoukkueeseen ja jo tähän mennessä harjoituksissa hän on nähnyt, millaista tekeminen Espoossa on. Kiekko-Espoon riveihin tulo tietää Holmströmille myös paluuta liigajäille.

- Odotan liigajäille palaamista pitkän tauon jälkeen. Muutin Espooseen opiskelupaikan perässä ja olen iloinen, että saan mahdollisuuden pelata tulevalla kaudella Kiekko-Espoon riveissä, Holmström iloitsee.

Espoossa pelejä jatkavat viime keväänä kovaan vireeseen äitynyt Julia Zielinska. Puolan maajoukkuepelaaja avasi keväällä maalitilinsä liigassa ja sen jälkeen osumia syntyikin useampia.

- Halusin jatkaa Espoossa, koska tämä on minulle ollut erittäin hyvä paikka. Tunnen tämän olevan kotini ja olen iloinen, että saan jatkaa pelaamistani täällä. Tavoitteena on, että vakiinnuttaisin paikkani kokoonpanossa, Zielinska pohtii.

Jatkopaperin Espooseen teki myös joukkueen ilopilleri ja kova työmyyrä Siru Lehtopelto. Lehtopellolle vaihtaminen muualle ei käynyt edes mielessä.

- Miksi sitä hyvää vaihtamaan? Sijainti on idyllinen ja meillä on ihan huippujengi, taustajoukot mukaan lukien. Toivon pystyväni pelaamaan ehjän kauden. Muuta en toivo, Lehtopelto miettii. 

Jatkosopimukseen nimensä ovat pistäneet myös Sofia Nuutinen.

- Jatkan Espoossa, koska täällä on hyvät olosuhteet harjoitella ja kehittyä. On ollut kivaa päästä takaisin treenaamaan ja valmistautumaan tulevaan kauteen, Nuutinen sanoo.

Espoolaispaidassa tulevalla kaudella nähdään myös Heta Paasilinna.

- Odotan pääseväni treenaamaan laadukkaasti ja kehittymään pelaajana.

HIFK Akatemian puolelta liigajoukkueen riveihin siirtyy nuori Nea Koskipalo.

- Odotan innolla ensimmäisiä harjoituspelejä. Kehittymisen kannalta puitteet Kiekko-Espoossa ovat kunnossa. Päädyin Espooseen hyvän ilmapiirin ja laadukkaan valmennuksen takia. Espoolaisena on myös kunnia-asia edustaa espoolaista joukkuetta, Koskipalo paaluttaa.

Kiekko-Espoolla on kasassa 26 pelaajasopimusta.

Kiekko-Espoo kaudella 22-23

Maalivahdit:

Tiia Pajarinen

Alexandra Väyrynen

Minja Drufva

Jenna Silvonen


Puolustajat:

Bianca Kanerva

Ada Eronen

Reetta Valkjärvi

Janina Aro

Julia Zielinska

Siru Lehtopelto

Riikka Järvinen

Heta Paasilinna


Hyökkääjät:

Elsa Talvitie

Erica Grönlund

Julia Schalin

Emmi Rakkolainen

Anni Montonen

Lisette Täks

Henni Virtanen

Tinja Haukijärvi

Nea Katajamäki

Roosa Vuosalmi

Mira Saarinen

Zaida Holmström

Sofia Nuutinen

Nea Koskipalo