Kärkikamppailu päättyi espoolaisvoittoon

24.11.2019

Kiekko-Espoo jatkoi voittojen tiellä myös sunnuntaina, kun KalPa kaatui Kuopiossa tiukan väännön jälkeen 3-2. Ottelun voittomaalista vastasi Minttu Tuominen, mutta käänteen tekevän osuman teki Christine Posa.

- (Nea) Ruuskanen sai hyvin syötettyä toiseen kertaan siihen maalin eteen ja siitä sitten sain lapioitua kiekon sisään, Posa kertaa 1-1- tasoitusosumaansa.

Pelin edetessä espoolaisten pelaaminen parani, joka näkyi myös tulostaululla lopulta. Posan osuma toisessa erässä helpotti Kiekko-Espoon tilannetta, vaikka enempiä osumia ei erän aikana nähty. Kolmannessa sitten vierasjoukkue viimeisteli voittonsa.

- Alku oli aika sekavaa. Paikkoja oli, mutta ei saatu niistä maaleja. Olimme kärsivällisiä ja sitten palkittiin muutamalla maalilla. Peli ei vieläkään ollut meiltä täydellistä, Posa pohti.

Sunnuntaina nähtiin tiukka vääntö kahden kovan luokan joukkueen välillä. Epäselväksi ei jäänyt se, että molemmat joukkueet löytyvät sarjataulukon kärkipäästä.

- Kyllähän näitä tällaisia pelejä haluaisi pelata vaikka joka ilta. Vauhtia, vaarallisia tilanteita ja kamppailua. Ensimmäinen erä ei ihan ollut sitä, mitä haluttiin, mutta kakkoserän huippupelaaminen ratkaisi tämän pelin meille, Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen kiteytti.

Kiekko-Espoon taival jatkuu ensi viikon lauantaina, kun joukkue pelaa HIFK:ta vastaan.

Teksti ja kuva: Joni Hildén