Kauden Kotiavaus

14.09.2018

Kesän kääntyessä pikkuhiljaa syksyyn, on tulevana lauantaina hyvä päivä suunnata Tapiolaan - siellä nimittäin on mahdollisuus nähdä uudistunut Blues Naiset eka kertaa tositoimissa kotona kaudella 2018-2019!

Historiallinen tapahtuma on myös siinä mielessä, että ensimmäistä kertaa ikinä Turun Palloseura tulee Espooseen pelaamaan Naisten Liigaa. Turkulaisten riveihin tarttui ihan kauden kynnyksellä iso saalis, kun monilahjakkuus Susanna Tapani teki sopimuksen seuraan. Mustavalkoisissa väreissä nähdään myös neljä viime kauden espoolaista, joten ottelusta on tulossa monella tapaa mielenkiintoinen. 

Naisten Liiga käynnistyi viime viikonloppuna avausturnauksella Oulussa. Blues Naisille reissu jätti hampaankoloon. Lauantain HPK - sekä sununtain Kärpät - pelit päättyivät molemmat maalin tappioon siitäkin huolimatta että laukauset olivat selkeästi espoolaisten eduksi. 

Lauantaina siis metsästetään ensimmäisiä sarjapisteitä, pistesaraakkeessa nollan kääntäminen muuksi numeroksi on ollut mielessä viikon treeneissä

-Lauantain ottelu HPK:ta vastaan ei ollut meiltä onnistunut, mutta sunnuntain Kärpät - peli oli jo paljon parempaa. Tietenkin tappiot ottivat päähän ja lujaa, mutta katseet on käännetty kohti lauantaita ja sitä odotetaan jo innolla, kommentoi joukkueen varakapteeni Reetta Valkjärvi.

-Tapiolassa lupaamme tarjota katsojille vauhdikkaan ottelun!

Blues - TPS la 15.9 kello 12.20 Tapiola 2 

Liput 5€, kausikortti 50€. 

Tervetuloa!