Keskiviikkona pelataan taas - merkkaa kalenteriin myös Blues Game Day 24.11

12.11.2018

Viimeisen kahden viikon aikana Nais- ja tyttöleijonajoukkueet ovat edustaneet Suomea Kanadassa ja Kuortaneella, joukossa seitsemän Bluespelaajaa.

Vaikka varsinkin Saskatoonista maanantaina palanneilla naisleijonilla voisi ajatella olevan pieniä aikaerofiiliksiä, on keskiviikkona taas aika juhlan - eli pelipäivän! Leijonanaiset palaavat toiseen siniseen ja kotimaassa hyvin harjoitelleet ovat innoissaan, kun pääsevät taas tauon jälkeen otteluiden makuun.

KJT Keravalta saapuu vieraaksi ja kiekko putoaa jäähän keskiviikkona kello 18.45, paikkana on poikkeuksellisesti Matinkylä. Tapiolaan palataan heti lauantaina, kun Vaasan Sport tekee historiansa ensimmäisen Naisten Liigan vierailun Espooseen. Ottelu alkaa kello 15.20.

Kalenteriin kannattaa jo merkata myös seuraavan viikon lauantai, 24.11 jolloin Blues Nuoret ja Blues Naiset yhdessä järjestävät Blues Game Day tapahtuman. Halleilla pelataan koko päivä ylimmän sarjatason kiekkoa ja lisäksi tapahtuu monenlaista muuta. Mili's kahvila rakentaa ruokapuolta, Sports Car Center esittelee autouutuksia ja tarjolla on mm. Varuste-esittelyitä. Myös huhtikuussa Espoossa pelattavat Naisten MM-kisat esittäytyvät. Blues Naisten ottelutapahtumassa on tuttuun tapaan tarjolla myös Fat Lizardin maistuvia oluita.

24.11 tapahtuman otteluaikataulu

12:20 Blues C-Ak - HC Nokia, Tapiola 2

15:20 Blues B - Lukko, Tapiola 2

17:00 Blues Nuoret - Pelicans, Metro Areena

17:50 Blues Naiset - Kuortane, Tapiola 2