Kiekko-Espoo aloitti pudotuspelit tyrmäyksellä

22.02.2020

Pudotuspelit käynnistyivät Kiekko-Espoon osalta 9-2- voitolla Vaasan Sportista. Lauantaina Tapiolassa pelatussa ottelussa nähtiin jo ensimmäisessä erässä kolme maalia, joissa jokaisessa mukana oli Anniina Rajahuhta. Avauserä aiheutti hymynkaretta myös päävalmentaja Sami Haapaselle.

- Kyllä me tulimme hyvin peliin sisään. Saatiin nopea maali siihen. Toki laukaisi vähän sellaisen vapaavaihteen siinä vaiheessa, kun saatiin onnistuminen. Kyllä se, hyvä sisääntulo oli meiltä ja olimme alussa hereillä, Haapanen myhäili.

Ottelun puhutuin tilanne nähtiin toisen erän loppupuolella, kun Sportin Sanna-Lotta Myllyniemi ajoi suoraan Minttu Tuomisen selkään. Tilanteesta tuomittiin Myllyniemelle pelirangaistus ja tilanne lähtee kurinpidon käsittelyyn.

- Pelaaja on kunnossa. Tuomarit viheltävät ja tekevät ratkaisut. Ei mietitä sitä. Pelaaja on ok, Haapanen tyytyi toteamaan tilanteesta.

Tuominen kykeni peliä jatkamaan taklauksen jälkeen ja kruunasi illan vielä kypärätempulla iskien toisen erän maalinsa lisäksi kolmannessa erässä vielä kaksi häkkiä. Pelit jatkuvat sunnuntaina Vaasassa.

- Kyllä me lähdemme omaa peliämme parantamaan. Me tiedetään, että tämä ei tule riittämään pitkässä juoksussa. Tästä pitää parantaa ja huomenna yritetään olla terävämpiä, Haapanen päätti.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Tobi Malmström