Kiekko-Espoo antoi myrskyvaroituksen HIFK:lle - Yleisömäärä ilahdutti espoolaisleirissä

17.04.2022

Kiekko-Espoo näytti HIFK:lle kaapin paikan heti ensimmäisessä finaaliottelussa ottamalla niskalenkin finaaleiden ensikertalaisesta numeroin 5-0. Ottelun voittomaali syntyi jo ajassa 7:26, kun Emmi Leinonen pisti kiekon nollakulmasta sisään.

- Hyvä finaalistartti, tulimme todella hyvin peliin. Hyvä ensimmäinen erä. Kakkoserässä oli paikkansa, missä peli oli vähän laukalla. Kolmannen erän alku oli hieman passiivinen, mutta loppua kohti parani, Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen analysoi.

Voiton lisäksi espoolaisia ilahdutti se, että halli on ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen täynnä ja tunnelmaa riitti alusta loppuun saakka. Oman mausteensa peliin toi Kiekko-Espoon miesten peleistä tutun äänen Aki Eurolan lainaaminen naisten pelin kuuluttajaksi.

- Erittäin kiva tunnelma ja hyvä, että oli mökki melkein täynnä. Todella tasapainoinen kuusikymmentäminuuttinen. Kolme kenttää pelasi erittäin hyvin, Kiekko-Espoon puolustaja Tea Villilä toteaa.

Pelaaminen täydessä hallissa luo oman tunnelmansa myös kentälle ja antaa lisää potkua pelaajille, joka myös näkyi espoolaisjoukkueen otteissa pelin edetessä.

- Kyllä se on vähän kuin kuudes kenttäpelaaja meille, että kyllä siitä voimaa saa. Iso kiitos kaikille, jotka tulivat kannattamaan, Villilä kiittelee.

Finaalisarja saa jatkoa maanantaina, kun joukkueet kohtaavat HIFK:n kotikentällä Pirkkolassa. Ottelu alkaa kello 15 ja Leijona TV lähettää sen suorana lähetyksenä. Kiekko-Espoo johtaa ottelusarjaa 1-0 ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

Teksti: Joni Hildén