Kiekko-Espoo edelleen pääkaupunkiseudun valtiatar - Nuutinen päivän tehokkain

14.01.2021

Kiekko-Espoo kaatoi kotona pelatussa paikalliskamppailussa niu etkasti HIFK:n 3-2. Ottelu alkoi shokkialulla, kun vieraat menivät johtoon jo 58 sekunnin kohdalla. Ensimmäisessä erässä helsinkiläiset onnistuivat pitämään kotijoukkueen pois maalipaikoilta ja Emmi Rakkolaisen tekemä tasoitus nähtiin vasta toisen erän alkupuoliskolla.

- Oli äärimmäisen hyvä Naisten liigan peli ja vastustaja on ottanut isoja steppejä eteenpäin. Tiedettiin, että laittavat meidät heti alusta lähtien ahtaalle. Kauden ensimmäisessä pelissä olivat varovaisia, eivät uskaltaneet pelata. Nyt rohkeus on heillä kasvanut koko ajan ja olivat pelin päällä koko ensimmäisen erän, Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen kehui.

Ottelussa jokaisessa maalissa nähtiin eri maalintekijä, mutta yksi nimi seurasi jokaista espoolaisten maalia. Emma Nuutinen antoi syötön kaikkiin Kiekko-Espoon osumiin ottelussa. Nuutiselle peli HIFK:ta vastaan oli ensimmäinen paikalliskamppailu.

- Kyllä siinä on sellainen erityinen fiilis. Kummatkin pääsevät pelaamaan lähellä kotona. Olen kyllä todella tyytyväinen, että saatiin taisteltua voitto. Tämä oli meille hyvä työvoitto, Nuutinen summasi.

Nuutinen saapui Espooseen marraskuussa ja on sen jälkeen ehtinyt pelaamaan muutaman ottelun. Miltei heti, kun hän oli liittynyt joukkueeseen, keskeytyi sarja ja ensimmäisen kotiottelunsakin hän pääsi pelaamaan vasta HPK:ta vastaan.

- Tosi siistiä on ollut pelata Kiekko-Espoossa. Tulin justiin silloin marraskuussa ja kerkesin kaksi peliä pelaamaan, sitten harmittavasti sarjat laitettiin kiinni. Onneksi nyt taas pääsemme pelaamaan eikä tullut pelien kannalta turhaa reissua Suomeen, Nuutinen mietti.

Vielä hetken verran Kiekko-Espoo saa nauttia Nuutisen taidokkuudesta ennen kuin hän joutuu matkustamaan takaisin Yhdysvaltoihin.

- Tässä on ollut nyt tosi kovia pelejä ja vielä muutaman ehdin pelaamaan ennen kuin pitää lähteä takaisin sinne opiskeluiden pariin. On ollut tosi hieno juttu päästä pelaamaan nyt Kiekko-Espoolle, Nuutinen iloitsi.

Kiekko-Espoon urakka jatkuu jo lauantaina, kun joukkue matkustaa Turkuun TPS:n vieraaksi. Ottelua voi seurata Ruutu +- palvelun kautta.

Teksti: Joni Hildén