Kiekko-Espoo haki voiton Vaasasta - Holopainen iski neljä maalia

02.10.2021

Kiekko-Espoo haki voiton Vaasan Sportista numeroin 17-2. Ottelun tehokkain pelaaja oli Elisa Holopainen, joka teki neljä maalia.

- Päästiin olemaan paljon kiekossa ja tehtyä paljon maaleja, sillä tavalla oli erilainen peli. Hyvä voitto, Holopainen kiteytti.

Ottelu ratkesi jo ensimmäisessä erässä, kun espoolaiset onnistuivat iskemään kiekon viidesti Sportin maaliin. Toinen erä noudatti samaa kaavaa kuin edellinenkin ja vierailijoiden maalitehtailut saivat jatkoa.

- Mielenkiintoinen peli sillä tavalla, että aloitettiin todella terävästi, sitten kahden maalin jälkeen tuli pieni suvantovaihe. Maalien muodossa saatiin myös onnistumisia. Toiseen erään päätettiin, että peliä ja vastustajaa kunnioitetaan parhaiten, kun laitetaan oikeasti omat taidot peliin ja pelataan omilla vahvuuksillamme, Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen totesi.

Toisella erätauolla tehty päätös näkyi sekä ottelussa että tulostaululla, sillä kolmanteen erään lähdettiin Kiekko-Espoon johtaessa jo 13-0. Päävalmentaja huokui pelin jälkeen tyytyväisyyttään joukkueen pelaamisessa, myös kun katsoo taululla olevien numeroiden taakse.

- Pääasiassa on se, että me käytämme niitä taitoja, joita pelaajat ovat urallaan hankkineet ja mitä tällä kaudella pystyneet yhdessä jääharjoituksissa tekemään. Löydetty jonkin verran yhteisiä kokemuksia. Jokainen kokemus, oli ne sitten isonumeroisia tai pieninumeroisia, kasvattaa meitä kohti kevättä, Haapanen paalutti.

Kiekko-Espoon urakka jatkuu jo sunnuntaina, kun joukkue matkustaa kohti Kuortanetta. Ottelu Kuortaneella alkaa kello 15.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Riku Eskelinen