Kiekko-Espoo kaatoi RoKin - "Ei ollut parasta peliämme"

23.10.2021

Kiekko-Espoo kaatoi RoKin kotikaukalossa Tapiolassa 8-1. Ottelun ensimmäinen erä oli tasaisempaa vääntöä ja tauolle mentiin numeroissa 2-0. Toisessa erässä vierailijat pudotettiin kyydistä ja kolmannessa ottelu vielä paketoitiin rovaniemeläisten kavennusmaalista huolimatta.

- Ei ollut meiltä ihan parasta pelaamista, mutta onneksi onnistuimme parantamaan pelin edetessä, että saimme pisteet kotiin, espoolaispuolustaja Ella Viitasuo kommentoi pelin jälkeen.

Kokoonpanoon oli tullut edellisestä kamppailusta muutoksia. Muutama pelaaja oli pudonnut pois, joka avasi taas uusille pelaajille näyttömahdollisuuksia. Se omalta osaltaan vaikutti myös ketjujen yhteen pelaamiseen.

- Meillä on ollut jonkin verran kokoonpanon muutoksia ja sitä kautta olemme joutuneet hakemaan uutta kemiaa ketjukavereiden kanssa. Osittain voi johtua siitä, mutta kyllä meidän pitää myös vaatia itseltämme enemmän, Viitasuo ruoti syitä joukkueen esityksien ailahtelevuuteen.

Uudet pelaajat pistivät likoon parastaan ja onnistumisien merkeissä myös Ella Viitasuo palkittiin, kun hän pisti kiekon kolmannessa erässä RoKin maaliin.

- Päästiin siinä pakkiparin kanssa koittamaan sitä meidän kemiaamme ja päästiin siitä hyökkäysalueelle, ja siitä leikkaamaan keskelle. Sitä kautta se osuma tuli, Viitasuo totesi.

Kiekko-Espoon urakka jatkuu jo sunnuntaina, kun joukkue matkustaa Tampereelle Ilveksen vieraaksi. Ottelu alkaa kello 14:30. Sitä voi seurata myös Leijonat.tv:stä.

Teksti: Joni Hildén