Kiekko-Espoo kaatoi TPS:n viidessä minuutissa

31.10.2021

Kiekko-Espoon koko alkukauden kestänyt voittoputki sai jatkoa, kun TPS kaatui Tapiola 2- hallissa lauantaina 5-2. Ottelun ratkaisu nähtiin toisen erän ensimmäisellä kympillä, kun espoolaiset mättivät neljä maalia viiteen minuuttiin.

Ottelun ensimmäinen erä oli maaliton ja erän ainoa tilastomerkintä oli Sofia Nuutisen kahden minuutin rangaistus. Toiseen erään tuli päättäväinen espoolaisjoukkue ja Emmi Leinonen aloitti maalinteon ottelussa.

Maalien makuun pääsivät myös Elisa Holopainen, joka pääsi kokeilemaan myös rangaistuslaukausta. Tällä kertaa tulosta ei tullut. Ottelun kolmas osuma merkittiin Nea Katajamäelle ja neljäs Tinja Haukijärvelle. Espoolaisten viidennen maalin nimiinsä sai Janina Aro, joka sekin tuli toisessa erässä.

TPS:n maalilla nähtiin espoolaisille hyvin tuttu pelaaja, kun vielä viime kaudella Kiekko-Espoota edustanut Erica Jaskari torjui vanhaa joukkuettaan vastaan 45 kertaa. Tiia Pajarinen osui kiekon tielle 33 kertaa.

Seuraavan kerran Kiekko-Espoo luistelee kaukaloon pelien tiimoilta viikon päästä lauantaina, jolloin joukkue kohtaa Rovaniemellä RoKin.

Teksti: Joni Hildén