Kiekko-Espoo murskasi Lukon - Haukijärvelle kypärätemppu

17.10.2020

Kiekko-Espoo nappasi vakuuttavan 9-1-voiton Lukosta lauantaina Espoossa. Ottelun yhdeksi hahmoksi nousi Tinja Haukijärvi, joka iski pelin kuluessa peräti kolme maalia ja paikkoja olisi ollut myös muutamaan lisäosumaankin.

- Saimme tänään pidettyä hyvin oman tasomme yllä läpi pelin, Haukijärvi totesi.

Haukijärven kenttä, jossa hänen lisäkseen pelasivat Emmi Leinonen ja Nea Katajamäki oli muutenkin tehokkaalla, sillä Leinosenkin saldo oli 2+2 ja Katajamäkikin antoi useamman maaliin johtaneen syötön.

- Koko kenttä pelasi todella hyvin ja löysimme toisiamme. Sitä kautta niitä paikkoja tuli sitten ja hyvä, että sai laitettua sisään. Koko kentällinen sai paikkoja ja hyvä, että saimme kaikki onnistumisia, Haukijärvi mietti.

Viime viikonloppuna Kiekko-Espoo kärsi kauden ensimmäisen tappion KalPan vieraana. Nyt Lukko-ottelulla viimeistään joukkue sai nollattua tuon ottelun karvaan kalkin.

- Kyllä se oli todella tärkeä, että saimme voiton tähän. Henkisellä puolella eritoten. Viime viikonloppunakin pelattiin hyvin, mutta kun se tappio tuli, saimme nyt kerättyä pakan todella hyvin kasaan ja pystyttiin näyttämään, että kyllä me osaamme pelata, Haukijärvi pohti.

Kiekko-Espoon pelit jatkuvat sunnuntaina, kun vierailulle tulee sarjanousija RoKi. Rovaniemeläisjoukkue on mielenkiintoinen uusi tuttavuus naisten liigassa. Ottelu alkaa kello 14:20.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Riku Laukkanen