Kiekko-Espoo murskasi RoKin - Schalinin maali sai kuuluttajan yltiöpäiseen hehkutukseen

27.11.2022

Kiekko-Espoo palasi pitkän tauon jälkeen Tapiolaan viikonloppuna. Lauantaisen 3-1-voiton jälkeen Kärpistä, espoolaisten lähtivät RoKin kimppuun. Ensimmäinen erä oli hieman vaikeahkoa peliä, mutta toisessa hanat aukesivat ja lopulta pisteet irtosivat numeroin 7-1.

- Saatiin tehtyä paljon maaleja, joka oli hyvä juttu totta kai. Pelissä oli myös paljon henkistä kamppailua ja saimme pidettyä pään kylmänä, ja haettiin tarvittavat pisteet, espoolaistaituri Julia Schalin toteaa.

Schalinilla oli iso rooli espoolaisten pelissä, sillä hän vastasi joukkueen avausmaalista. Hieman ennen osumaansa nuorukainen oli kärsimässä Kiekko-Espoon joukkuerangaistusta pelaamisesta liian monella pelaajalla kaukalossa.

- Sain Sofialta (Nuutinen) poikkikentän syötön ja menin yhden pelaajan ohi, haastoin ja vedin alakulmaan, Schalin kertaa osumaansa.

Ottelussa paikan päällä olleet tai Leijona-TV:stä kamppailua seuranneet saattoivat kuulla Schalinin osuman jälkeisen kovan hehkutuksen kuuluttajalta. Käytävillä kuiskutellaan, että kuulutus oli osa kuuluttajan ja pelaajan välistä sopimusta, joka tehtiin maalintekijän istuessa jäähyllä.

- Julian kanssa sovittiin, hänen tekevän maalin ja minä sitten virittelen oikein kunnon hehkutuksen. Näin sitten tapahtui ja lupaushan oli pidettävä, ottelun kuuluttaja Joni Hildén naurahtaa.

Millaisia sopimuksia sitten viikon kuluttua tehdään, kun vierailulle saapuu Kuortane? Se jäänee nähtäväksi. Tuo kamppailu Tapiolan kakkoshallissa pelataan lauantaina 3. joulukuuta kello 16:15.