Kiekko-Espoo murskasi Sportin

23.02.2020

Naisten Liigan toinen puolivälieräottelu Vaasassa Kiekko-Espoon ja Sportin välillä päättyi espoolaisten murskaavaan 11-1- voittoon. Ottelu ratkesi jo heti ensimmäisessä erässä, jolloin vierasjoukkue takoi taululle 7-0- lukemat.

- Se oli 20 minuuttia ja peli oli paketissa. Totta kai Sport tuli hyvin alkuun, mutta vastustajan jänne katkesi siihen meidän hyvään hyökkäyspeliin, Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen totesi.

Jos ottelun ensimmäinen erä oli numerollisesti suurilukuinen, ei toisessa erässä maaleja tullut enää samaan tahtiin. Pelin jo ratkettua ensimmäiseen erään, ei kovin suurta taistelua enää voi odottakaan.

- Siinä pelattiin sitten vähän silleen ja tälleen. Ei siinä ei siinä hirveätä playoffs-latinkia ollut, Haapanen kiteytti.

Ottelu oli täydellistä espoolaisten hallintaa ja ajoittain näytti kentällä olleen vain yhden joukkueen. Päävalmentaja Sami Haapanen teroittaa kuitenkin, että sarja on vielä kesken eikä keskiviikkona pelattavaan kolmanteen otteluun voi lähteä takki auki.

- Kyllä omaa tekemistä pitää edelleen kehittää, kuten eilen sanoin, että pitää parantaa ja vieläkin pitää parantaa, Haapanen pohti.

Teksti ja kuva: Joni Hildén