Kiekko-Espoo nousi tappioasemasta voittoon

26.09.2020

Kiekko-Espoo voitti Ilveksen kotonaan 3-1. Ottelun ratkaisu nähtiin toisessa erässä, kun espoolaiset iskivät kaksi nopeata maalia. Ensin Reetta Valkjärvi tasoittaa ja sitten 16 sekuntia myöhemmin Tinja Haukijärvi siirtää Nelli Laitisen ja Valkjärven syötöistä joukkueen johtoon.

- Ilves sai siihen kovan alun ja antoi kovaa painettta. Piti tehdä kova päivätyö, että saatiin kairattua voitto, Laitinen totesi.

Espoolaisleirissä koettiin tälle kaudelle täysin uudenlainen tilanne, kun joukkue oli ensimmäistä kertaa tappioasemassa, Ilveksen siirryttyä avauserässä johtoon ja pidettyä asemansa aina toisen erän alkuun saakka.

- Oli hyvä, että pääsimme treenaamaan sitäkin tilannetta, jossa olemme ensimmäisen erän jälkeen takaa-ajoasemassa, Laitinen pohti.

Kiekko-Espoolla on nyt edessä kahden viikon tauko ennen seuraavaa kamppailua. Vastustaja kovenee entisestään, sillä KalPa on runkosarjassa kärkisijoilla yhdessä Kiekko-Espoon kanssa. Kuten ei Kiekko-Espoo, ei Kalpakaan ole vielä hävinnyt tällä kaudella yhtään kamppailua.

- Sieltä tulee kärkijoukkue vastaan, täytyy meidän pelata sitä, parasta omaa peliämme, jotta saadaan kairattua voitto sieltä, Laitinen mietti.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Riku Laukkanen