Kiekko-Espoo palasi voittojen tielle - "Pääasia, että pinnat tuli kotiin"

09.10.2022

Kiekko-Espoo kaatoi TPS:n sunnuntaina 6-3 Tapiolassa. Ottelun sankariksi tehoilla 2+1 nousi joukkueen kapteeni Emmi Rakkolainen. Rakkolainen vastasi joukkueensa kahdesta ensimmäisestä maalista ja antoi syötön ottelun viimeiseen, kuudenteen osumaan.

- Lähdettiin hyvin peliin ja tehtiin siinä pari maalia heti alkuun. Toisessa erässä pystymme vielä petraamaan ja kolmas erä oli meiltä ihan hyvää pelaamista. Pääasia on, että tuli pinnat kotiin, Rakkolainen paalutti.

Viikonlopun otteluissa toinen erä oli espoolaisille haastava, sillä HIFK:ta vastaan lauantaina helsinkiläiset tekivät neljä maalia, ja sunnuntaina TPS onnistui yllättämään espoolaisvahdin Tiia Pajarisen kahdesti.

- Kyllä meidän täytyy paremmin valmistautua noihin kakkoseriin. Se oli ongelma eilen ja myös tänään. Sitä meidän on petrattava, Rakkolainen tiesi.

Rakkolainen eikä myöskään joukkueen valmentaja Johanna Leskinen osaa kertoa, mistä toisten erien heikkoudet ovat johtuneet. Leskisellä on joka tapauksessa jonkinlainen näkemys siitä, mistä se voisi johtua.

- Kun tulee vahva ensimmäinen erä siinä, niin ehkä vähän nostamme jalkaa kaasulta. Siihen pitää pureutua kiinni, että saamme pidettyä sen kaasupolkimen pohjassa, Leskinen pohti.

Alkavalla viikolla joukkue harjoittelee taas lisää ja yrittää keksiä syitä toisen erän heikkouksille. Löytyykö lääke, sen näemme lauantaina 15. lokakuuta, kun Rauman Lukko matkustaa Tapiolaan Kiekko-Espoon vieraaksi.