Kiekko-Espoo vaikeuksien kautta voittoon

21.10.2019

Kiekko-Espoo kruunasi täyden pistepotin viikonlopun sunnuntaina, kun TPS vieraili Tapiolassa. Ottelu päättyi espoolaisten 4-1- voittoon. Neljästä osumasta huolimatta, tehokkuutta maalipaikoissa puuttui kotijoukkueelta runsaasti.

- Vähän oli sellainen peli, että pelattiin välillä hyvin ja välillä huonosti. Ei oikein oltu sillä omalla tasolla. Vastustajan maalivahti pelasi kyllä todella hyvin. Saatiin paljon paikkoja varsinkin ensimmäiseen erään, mutta ei sitten tehty, Reetta Valkjärvi totesi.

Valkjärvi pelasi sunnuntaina hieman uudehkolla paikalla, sillä hänet oli nostettu pelaamaan Minttu Tuomisen rinnalle ykköskentän toiseksi puolustajaksi. Maajoukkuekonkarin vierellä pelaaminen oli opettavaista.

- Mintun kanssa on helppo ja kiva pelata, että puhuu paljon ja ohjeistaa, ja sitten palautteen saa aina vaihtoaitiossa. Oli kiva aloittaa siinä, Valkjärvi iloitsi.

Viikonlopulta tuloksena Kiekko-Espoolle täydet kuusi pistettä, joka lämmittää pelaajien lisäksi myös joukkueen valmennusjohtoa.

- Edelleen ollaan voittojen tiellä, niin ei tässä mitään. Matka jatkuu ja ensi viikonloppuna Sport sekä Ilves kotona. Sen jälkeen alkaa maajoukkuetauko, Haapanen paalutti.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Tobi Malmström