Kiekko-Espoo valmis sarjan katkaisuun "Me haluamme lyödä heti poikki"

06.03.2020

Kiekko-Espoon kausi jatkuu lauantaina kolmannella välieräottelulla Kuortanetta vastaan. Espoon Tapiola 2- hallissa pelattavassa ottelussa ottelusarja on katkolla espoolaisryhmälle. Kiekko-Espoo on voittanut sarjan kaksi edellistä kamppailua ja finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

- Joku väittää, että katkaisun paikka on vaikea. Meillä on nyt kolme ottelupalloa ja kyllä me halutaan käyttää se ensimmäinen. Tuossa on kaikennäköisiä tennisturnauksia ollut, missä on pelattu vaikka, kuinka monta ottelupalloa ja sitten se kääntyy toisinpäin. Me haluamme lyödä heti ensimmäisestä poikki, Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen toteaa.

Vapaalippua ei finaaliin ole luvassa, vaikka Kiekko-Espoo sarjaa kahden ottelun jälkeen johtaakin 2-0. Kuortane on jo tähän asti antanut kaukalossa kovan vastuksen eikä helppoa peliä ole luvassa Tapiolan lauantai-illassakaan.

- Kaveri tulee ihan varmasti kovaa siihen peliin. Meidän pitää kyllä vastata siihen, ensimmäisiin naisten MM-kisoihinsa vasta valittu Emmi Rakkolainen tietää.

Kiekko-Espoon ja Kuortaneen välinen kamppailu Espoon Tapiola 2- hallissa alkaa lauantaina 7. maaliskuuta kello 16:30.

Teksti ja kuva: Joni Hildén