Kiekko-Espoolle jatkoaikavoitto - Yrjänen iski kypärätempun

19.03.2022

Kiekko-Espoon viimeinen runkosarjan kotiottelu päättyi pitkän kaavan mukaan espoolaisten voittoon jatkoajalla 5-4. Illan vastustaja TPS laittoi ottelussa kovasti hanttiin ja tasoittava maali yhdeksän sekuntia ennen loppua oli kova isku kotijoukkueelle.

- Jos kolmea pistettä lähdet hakemaan ja kaksi saat. En tiedä, se on vähän sama kuin laitat satasen lottoon ja saat neljä euroa. Ei se paljon lämmitä, Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen harmitteli.

Peli ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan, mutta siitä huolimatta ottelussa nähtiin myös hienoja onnistumisiakin. Yhdestä niistä vastasi Kiira Yrjänen, tai oikeastaan kolmesta, sillä hän iski ottelussa kypärätempun.

- On se aina hienoa onnistua maalinteossa, mutta ennen kaikkea tärkeintä on auttaa joukkuetta niillä maaleilla, Yrjänen totesi.

Kypärätemput eivät ole sellainen, että niitä joka pelissä tulisi. Tälle kaudelle sellainen on kuitenkin Yrjäselle osunut ainakin kertaalleen.

- Tällä kaudella tuossa Sport-pelissä tuli kolme maalia, Yrjänen muisteli.

Kiekko-Espoon urakka jatkuu runkosarjan osalta vielä lauantaina, kun joukkue matkustaa Turkuun TPS:n vieraaksi. Tavoite joukkueella on selvä, kolmen pistettä olisi tultava mukaan. Sen myöntää myös joukkueen päävalmentaja.

- Yön katselen tuossa videoita ja pelaajat nukkuvat. Matkalla Turkuun pidetään palaveria ja loput käydään vielä kopissa. Haluan, että voitamme huomenna varsinaisella peliajalla, Haapanen paalutti.

Ottelu Turussa alkaa kello 13:30.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: 002 Production