Kiekko-Espoolle kirvelevä kotitappio "Tulosta pitäisi tehdä"

17.11.2022

Kiekko-Espoo kärsi karun tappion, kun HIFK kaatoi espoolaisryhmän 3-1. Ottelun ratkaisu nähtiin vasta kolmannessa erässä, jolloin ensin ylivoimalla helsinkiläiset siirtyivät 2-1- johtoon ja sitten hieman myöhemmin kahden maalin karkumatkalle.

- Parempi joukkue voitti, joukkue, joka käytti maalipaikkansa hyödyksi. Ei mitään, IFK:lle kolme pinnaa ja me jäimme nuolemaan taas näppejämme, pettynyt Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen tuhahti.

Haapasen pettymyksen ymmärtää, sillä paikkoja ratkaisuihin ottelussa oli ja vetotilastotkin menivät espoolaisten nimiin. Siitä huolimatta ainoastaan Sofia Nuutisen tekemä 1-1- tasoitusmaali toi pientä lohtua Espooseen.

- Ollaan tehottomia. Viideltä viittä vastaan oli mahdollisuudet tehdä, ylivoima ei toimi tällä hetkellä siten kuin halutaan. Maalipaikkoja pystytään jonkun verran luomaan. Jos kaveri tekee alivoimalla, kun meidän pitäisi tehdä ylivoimalla, niin kyllä siellä joku mättää, Haapanen pohti.

Matinkylän jäähallissa pelatun ottelun kolmannessa erässä kotijoukkueella oli paikkansa, kun Lisette Täks pääsi läpiajoon. Maali jäi syntymättä ja hetkeä myöhemmin HIFK rankaisi ylivoimalla. Joukkue purjehtii tappioputkessa tällä hetkellä, kun edellinen voitto on tullut 30. lokakuuta, jolloin Ilves kaatui jatkoajalla.

- Tulosta pitää tehdä ja tuloksen tekeminen on tällä hetkellä vaikeata. Neljä kertaa tullut tässä viime aikoina käkättimeen, niin ei tämä hirveästi hip hurraa-huutoja herätä, Haapanen totesi.

Seuraavan kerran Kiekko-Espoo pääsee yrittämään tappioputkensa katkaisemista sunnuntaina, kun joukkue matkustaa Turkuun TPS:n vieraaksi.