Kiekko-Espoolle runkosarjan voitto "Pelattiin ehjä 60 minuuttinen"

01.02.2020

Kiekko-Espoo ratkaisi runkosarjan voittonsa lauantaina kaatamalla Kuortaneen 7-0. Pitkä kaamosaika näyttäisi olevan ohi ja valoa espoolaisten pelissä on havaittavissa, kun kevään kamppailut lähestyvät.

- Pelattiin ehjä 60 minuuttinen. Muutama kuoppa oli, mihin meinattiin mennä. Ensimmäisessä erässä päästiin ylivoimalla 5-3 ja lopetettiin työnteko. Sitten toisen erän alkuun oli vähän vaikea hetki, mutta muuten oli hyvä kokonaisuus, Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen iloitsi.

Espoolaisten maalilla Tiia Pajarinen pelasi kauden toisen nollapelinsä. Ensimmäinen tuli marraskuussa paikallisvastustaja HIFK:ta vastaan.

- Olihan se vähän haastavaa, kun piti olla koko ajan hereillä eikä tullut niin paljon torjuntoja, Pajarinen toteaa.

Voitto takasi runkosarjan voiton ratkeamisen ja sen, että pudotuspeleissä vastaan tulee Vaasan Sport. Pajariselle Sport on tuttu joukkue viime kaudelta.

- Mukava on päästä pelaamaan entistä joukkuetta vastaan. Siellä on paljon tuttuja. Ne varmasti tulevat tosi nälkäisenä, niille ensimmäiset pudotuspelit, niin pitää olla hereillä, Pajarinen pohtii.

Vielä ei ole aika pudotuspelien, vaikka vastustaja onkin selvillä. Kiekko-Espoo kohtaa Kuortaneen vielä kerran, sunnuntaina vierasottelussa Kuortaneen urheiluopistolla.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Tobi Malmström