Kiekko-Espoolle täysi pistepotti kotiavauksesta

17.09.2022
Kuva: Arno Hämäläinen
Kuva: Arno Hämäläinen

Kiekko-Espoo jatkoi voittojen tiellä kotiavauksessaan lauantaina, kun Ilves kaatui 6-2. Ottelun ehdottomaksi sankariksi nousi kolme maalia viimeistellyt Lisette Täks. Täksin peliä ei jätetty huomiotta myöskään valmennusjohdossa.

- Kolme maalia on aina kova suoritus, kun tulee ensimmäiseen kotikaukalossa pelattuun peliin, että pystyy tekemään hattutempun. Siihenkin meni vain kaksi erää. Maalit olivat vielä erilaisia ja osoittaa pystyvänsä tekemään eri tavalla maaleja. Se on hieno juttu, Kiekko-Espoon valmentaja Johanna Leskinen kehui.

Täksin lisäksi onnistumisia tuli myös nuorille pelaajille, kun Roosa Vuosalmi pääsi avaamaan maalitilinsä. Kokonaisuutena espoolaisten peli näytti olevan hyvällä maalilla, josta osoituksena on kuusi tehtyä maalia.

- Olimme alusta lähtien hereillä ja pystyimme neljällä ketjulla pitämään kovan vauhdin pelissä, ja sitä kautta väsyttämään vastustajan, Reetta Valkjärvi pohti.

Kiekko-Espoon kotiavaukseen oli tullut yleisöä 72 katsojan verran. Tunnelma hallissa oli käsinkosketeltava ja kannustusta kuului koko ottelun alusta loppuun saakka. Tunnelmaa kiitteli myös joukkueen varakapteeni.

- Ihan mahtava juttu, että porukkaa oli löytänyt hallille ja hallissa oli tunnelmaa. Se on tietysti iso juttu myös pelaajille, kun kannustus kuuluu sinne jäälle saakka, Valkjärvi kiitteli.

Pelit jatkuvat sunnuntaina, kun espoolaisryhmä matkustaa Tampereelle Tesoman jäähalliin. Ilves ja Kiekko-Espoo ottavat toisistaan mittaa uudelleen kello 15 alkavassa ottelussa.