Auroran metsästys alkakoon!

04.03.2019

Lauantaina selvisi vihdoin joukkueen välierävastus ja vastaan asettuu KalPa. Tuleva vastustaja lähetti Kuortaneen kesälomalle otteluvoitoin 3-1. Vaikkakin kuopiolaisten koneisto yski puolivälieräsarjan ensimmäisessä koitoksessa ja joukkue hävisi ottelun niukasti, joukkue näytti kolmessa seuraavassa ottelussa kuuluvansa välieriin. KalPalta kunostautuivat erityisesti maalivahti Tiina Ranne (4 ottelua, torjuntaprosentti 93,20) ja nuori hyökkääjä sensaatio Elisa Holopainen (4 ottelua, 8+2=10 pistettä).

Sanomattakin on siis selvää, että tiistaina alkavaan välieräsarjaan lähtee kaksi kovaa joukkuetta, joiden vahvuuksiin kuuluu maalien tekeminen. Tämän kauden kohtaamisten perusteella voitot menivät Blegille 4-1 ja maalisuhdekin näissä otteluissa oli murskaava 17-8. Kuten kaikissa jääkiekkosarjoissa, pudotuspelit ovat kuitenkin oma lukunsa - tilanne lähtee nollasta nollasta. Blues on kuitenkin vahvistunut tauon aikana entisestään ja kun Mintulta kysyttiin,ketä kannattaa tarkkailla omasta joukkueesta ja miksi, niin vastaus tuli yhtä nopeasti kuin Mintun viivapommit. - Kyllä se on uusin pelaajamme Ida Kuoppala. Ida on erittäin fiksu pelaaja, joka osaa tehdä maaleja, mutta myös rakentaa tilanteita ketjukavereille!

Kapteenimme Minttu Tuominen ei yllättynyt tulevasta vastustajasta. -Kuortaneelta mitään pois ottamatta, kyllä sieltä tulee se joukkue vastaan, mitä ajattelinkin. KalPalla on hyökkäyssuuntaan erittäin vaarallinen kalusto.

Blues lähtee ottelusarjaan pitkän tauon jälkeen, kun vastustaja on saanut pelata neljän ottelun puolivälieräsarjan. Onko tästä etua KalPalle, kun lähdetään taistelemaan finaalipaikasta? Mintun arvio on varovaisen luottavainen. Molemmissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Heillä on tietynlainen tatsi pleijaripelaamisesta näiden neljän ottelun myötä, kun me taas päästään pelaamaan levänneinä. Toki meilläkin on alla kolme treenipeliä poikia vastaan, joten ihan kylmiltään ei tiistaina kaukaloon lähdetä.

Tule siis paikalle tiistaina 5.3. klo 16:30 Tapiolaan kannustamaan sinikeltaisia matkalla kohti sitä kirkkainta palkintoa. On aika palauttaa Aurora kotiin!

- Tintti Korve