Vahva runko ja uusia vahvistuksia

25.04.2019

Jatkossa Kiekko-Espoon väreissä pelaavan Espoo Naisten Liigajoukkueen runko kaudelle 2019-2020 koostuu etupäässä kuluneen kauden Suomen Mestareista. 

Iloksemme voimme kertoa, että myös neljä Naisleijonissa MM-hopeaa voittanutta pelaajaa jatkaa joukkueessa. Maalivahti Jenna Silvonen tähyää Pohjois-Amerikkaan.  

Team Kuortaneen varakapteenina ja maajoukkueessakin seitsemän peliä pelannut Linnea Melotindos siirtyy Kiekko-Espoon riveihin. Nuori, vasta 18- vuotias Melotindos on pelannut naisten pääsarjassa neljän kauden ajan ja saman ajan IFK Mariehamnin kasvatti on ollut mukana myös maajoukkueputkessa.

- Kuortaneen käynyt maajoukkueen portteja kolkutteleva nuori kahden suunnan hyökkääjä, jolla on hyvä tulevaisuus lajin parissa, Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen kehui.

Melotindoksen lisäksi espoolaisjoukkueeseen saapuu Vaasan Sportin maalia viime kaudella vartioinut Tiia Pajarinen. Hän vartioi vaasalaisjoukkueen maalia torjuntaprosentilla 90,7 %. Loppukaudesta Pajarinen torjui neljän ottelun verran Hermeksen maalilla naisten Mestiksessä, siellä torjuntaprosentiksi tuli 92 % prosenttia.

- Tiia on kanssa Kuortaneen käyneitä pelaajia ja oli N18- joukkueen ykkösmaalivahti pari kautta sitten. Kuortaneen jälkeen yksi kausi Vaasassa ja nyt sitten tulee haistelemaan etelän tuulia. Muodostaa hyvän kolmikon yhdessä Minja Dufvan ja Erica Jaskarin kanssa, Haapanen kertoi.

Kiekko-Espoon taustaorganisaatiokin saa toivottua vahvistusta, kun Oulun Kärpissä kaudella 2017-2018 hyvää työtä tehnyt fysiikkavalmentaja Viola Kaukonen saapuu Espooseen. Kaukosen lisäksi Kiekko-Espoon valmennusryhmän muodostavat päävalmentaja Sami Haapasen johdolla Timo Löppönen sekä maalivahtivalmentaja Risto Jaakkola.

- Fysiikkavalmennus on tärkeässä osassa ja saamme Violasta Jarmo Törmäsen hyvin alulle saamalle työlle osaavan jatkajan, Haapanen kiitteli.

Viime kaudella EKS Mestiksen riveissä pelanneet Riikka Järvinen ja Anni Montonen nähdään tulevalla kaudella Kiekko-Espoon riveissä, kuten myös Kiekko-Espoon poikajunnuissa sekä osittain naisten mukana pelannut Ada Eronen.

MM-hopeaa voittaneista pelaajista Kiekko-Espoon riveissä jatkavat Nelli Laitinen, Minttu Tuominen, Ella Viitasuo ja Annina Rajahuhta. Jatkamassa ovat myös Rajahuhdan kanssa SM-kultaryhmän ykköskentässä viilettäneet Tinja Haukijärvi ja Emmi Rakkolainen.

- Joukkue pysyy hyvin kasassa ja tästä on hyvä jatkaa menestyksekkään viime kauden jälkeen, Haapanen myhäili.

Kausarit tulevalle kaudelle nyt myynnissä! 

www.lippuautomaatti.fi/kiekkoespoo

Kiekko-Espoo 2019-2020

Maalivahdit:

Erica Jaskari

Minja Dufva

Tiia Pajarinen

Puolustajat:

Nelli Laitinen

Riikka Järvinen

Minttu Tuominen

Siru Lehtopelto

Ella Viitasuo

Juulia Salonen

Janina Aro

Tea Villilä

Hyökkääjät:

Annina Rajahuhta

Nea Katajamäki

Nea Ruuskanen

Sofia Nuutinen

Anni Montonen

Satu Teräväinen

Ada Eronen

Christine Posa

Reetta Valkjärvi

Tinja Haukijärvi

Emmi Rakkolainen

Linnea Melotindos

Valmennus:

Päävalmentaja Sami Haapanen

Valmentaja Timo Löppönen

MV-valmentaja Risto Jaakkola

Fysiikkavalmentaja Viola Kaukonen

Huoltajat:

Sanna Ponnikas

Juhani Oulejärvi


Teksti: Joni Hildén