Kuuden pisteen viikonloppu "Ei ihan täydellinen peli ja vähän onneakin matkassa"

15.09.2019
Kuva: Joni Hildén

Kiekko-Espoo nappasi täydet kuusi pistettä viikonlopun peleistä. Sunnuntain ottelu Hämeenlinnassa HPK:a vastaan päättyi Espoon 5-4- voittoon. Yksi ottelun suurimmista tähdistä oli 2+2 tehot iskenyt kokenut konkari Christine "Ripa" Posa.

- Ei ollut ihan täydellinen peli ja vähän onneakin oli matkassa, kommentoi ottelun alkuun kaksi maalia iskenyt Ripa päivän ottelua.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja kovaa kamppailua pelattiin molemmin puolin läpi pelin. Kahden erän jälkeen tilanne oli Kiekko-Espoolle 4-1, mutta kolmannessa erässä HPK kiri ja tasoitti ottelun 4-4:ään. Alle kaksi minuuttia tasoitusmaalin jälkeen Kiekko-Espoon kapteeni Minttu Tuominen laittoi kiekon reppuun Nelli Laitisen ja Posan esityöstä. Viimeiset minuutit HPK yritti tasoittaa ottelua ilman maalivahtia, mutta Kiekko-Espoo puolusti tilanteet hyvin ja kolmanteen erään maalille vaihdettu Erica Jaskari torjui loput, joten lukemat 5-4 jäivät lopputulokseksi.

Kiekko-Espoo johtaa neljän ottelun jälkeen Naisten Liigaa kolmen pisteen erolla seuraavaan.

- Tästä alkukaudesta on ehkä paras tunne koko urallani. Naisten Liigan pelaajat ovat kehittyneempiä ja parempia, kuin aiemmin ja meidän joukkueella on pelit menneet hyvin, miettii kokenut Ripa Kiekko-Espoon ja Naisten Liigan alkukautta.

Ensi viikolla pelataan lauantaina ja sunnuntaina kotona Tapiolassa. Lauantain kotiavaus alkaa kello 17:30 ja vastaan luistelee Kärpät. Sunnuntaina Kiekko-Espoo kohtaa Kalpan kello 12:20.