Lehtopelto, Montonen ja Järvinen jatkavat - Uutena mukaan Bianca Kanerva

29.06.2021

Kiekko-Espoon naisten joukkueessa tulevalla kaudella nähdään myös Siru Lehtopelto, Anni Montonen sekä Riikka Järvinen. Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy Bianca Kanerva, joka siirtyy Espoon HIFK:n U18- joukkueesta.

- Odotan innolla harjoituskauden alkua. On mukavaa siirtyä naiskiekon puolelle. Tulevalta kaudelta odotan henkilökohtaisesti kehittymistä ja joukkueeseen tutustumista, Kanerva toteaa.

Kanerva on pelannut HIFK:n U18- joukkueen lisäksi HIFK:n Akatemiassa. Espooseen Kanerva tuo kovuutta, sitkeyttä ja periksiantamattomuutta.

Kanervan lisäksi espoolaisten riveissä tullaan näkemään jo aiemmilta kausilta tuttuja nuoria pelaajia. Riikka Järvinen pääsi jo kahdeksan ottelun verran pelaamaan Naisten Liigassa viime kaudella ja sitä edeltävinäkin kausina on ollut satunaisia esiintymisiä liigan puolella.

- On suorastaan kunnia saada olla osa tällaista joukkuetta, mikä meillä on. Jatkan todella hyvällä mielellä Espoossa. Olosuhteet ovat jääkiekon suhteen loistavat, ja muutenkin olen kotiutunut parin vuoden aikana hyvin, joten jatkaminen tutussa joukkueessa tuntui oikealta valinnalta, Järvinen kertoo.

Jatkosopimuksen espoolaisten kanssa teki myös Järvisen kanssa samaan ikäluokkaan lukeutuva Anni Montonen.

- Täällä on todella hyvä paikka kehittyä ja mennä pelaajana eteenpäin. Ja koska olen viihtynyt joukkueessa erittäin hyvin, päätös jatkamisesta oli aika helppo. Kovasti jo odotan uutta kautta ja tulevia pelejä, Montonen fiilistelee.

Vähitellen jo joukkueen kokeneempaa osastoon siirtyvälle Siru Lehtopellolle on alkamassa Espoossa jo kahdeksas kausi. Lehtopelto lähtee metsästämään jälleen uutta mestaruusmitalia palkintokaappiinsa.

- Kyllä me taas lähdemme mestaruutta metsästämään ja kovia pelejä. Mukavaa on jatkaa vanhojen tuttujen pelaajien kanssa sekä saada myös uusia kasvoja mukaan, Lehtopelto pohtii.

Joukkueen rakennus on hyvällä mallilla. Lähiaikoina tulemme kertomaan vielä lisää tulevan kauden pelaajistamme.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Niklas Günsberg