Minttu Tuominen palaa kotiin

22.08.2023

Minttu Tuominen palaa kotiin Kiekko-Espooseen kaudelle 2023–24. Tuominen edusti viime kaudella jääkiekon ammattilaissarja PHF:ssä Metropolitan Rivetersin riveissä ja oli solminut jo tulevalle kaudelle jatkosopimuksen samaan joukkueeseen, kunnes PHF-sarja ostettiin ja kaikki pelaajasopimukset purettiin. Paluu Espooseen tuntui oikealta päätökseltä, ja sopimus sisältää myös ulkomaan option.

– Jenkeissä kesällä tapahtuneet muutokset laittoi omaltakin osalta pakan täysin uusiksi. Kun syksyn uudet suunnitelmat alkoi lopulta hahmottua, heräsi hyvin nopeasti hinku takaisin jäälle ja tutun joukkueen mukaan, Tuominen kuvailee päätöksen tunnelmia.

Kokenut pelaaja on toteuttanut viime vuodet unelmaansa ammattilaisjääkiekkoilijana ja hän on aiemmin edustanut Suomessa naisten pääsarjatasolla espoolaista joukkuetta 223:n runkosarjaottelun verran.

– Ei voi edes sanoin kuvailla mitä Espoo itselleni merkitsee. Espoon riveissä olen saanut kasvaa pelaajana ja ihmisenä ja oppia äärimmäisen menestyneiltä konkareilta 16-vuotiaasta saakka, sekä ponnistaa täältä maailmalle, kuten niin moni muukin mua ennen ja mun jälkeen, Tuominen sanoo.

Paluu Kiekko-Espooseen merkitsee niin Tuomiselle, koko joukkueelle kuin espoolaiselle kiekkoyhteisöllekin paljon. Tuominen nostaa tulevalle kaudelle yhdessä tekemisen voiman tärkeään rooliin.

– Odotan kaudelta pelille ja joukkueelle täysillä heittäytymistä, niin itseltä, pelikavereilta kuin joukkueen staffiltakin. Yhteisössä ja yhdessä tekemisessä on meidän voima. Toivottavasti pystyn auttamaan nuorentunutta joukkuetta niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin.

Kiekko-Espoon Naisten Liiga-joukkueen kausikortit ovat myynnissä nyt! Lähde mukaan kokemaan kausi 2023–24 meidän kanssa ja osta omasi nyt osoitteesta https://kiekko-espoonaiset.eventiolive.fi/