MM-portteja kolkutellut hyökkääjä jatkaa Espoossa

17.06.2020
Maajoukkuehyökkääjä Emmi Rakkolainen jatkaa uraansa Kiekko-Espoon riveissä. Rakkolainen on solminut joukkueen kanssa jatkosopimuksen. Hän on kuulunut jo pidemmän aikaa joukkueen tehokkaimpiin pelaajiin.


- On hienoa jatkaa Espoossa hyvissä olosuhteissa ja tasokkaassa joukkueessa, Rakkolainen toteaa.


Keväällä pelit loppuivat kuin seinään ja finaalit jäi pelaamatta. Rakkolaisen kohdalla olisi ollut tiedossa myös uran ensimmäinen MM-kisamatka aikuisten tasolla, sekin jäi tekemättä. Nälkää jäi vielä runsaasti tulevaa kautta silmällä pitäen.

- Edelliseltä kaudelta jäi viimeinen silaus tekemättä ja se varmasti jätti taisteluintoa myös tulevalle kaudelle, Rakkolainen pohtii.

Koronapandemia on muuttanut joukkueen harjoittelurutiineja, joka on näkynyt myös Rakkolaisen arjessa.

- Joukkueharjoitusten sijaan on täytynyt ottaa enemmän vastuuta laadukkaasta yksilöharjoittelusta. Koronan kriittisen vaiheen jälkeen harjoitelu on onnistunut pienryhmissä, mutta kyllä koko joukkueen kanssa on mukava taas päästä harjoittelemaan.

Kiekko-Espoolla on nyt kasassa 24 pelaajasopimusta. Muutamien pelaajien kanssa vielä neuvotellaan jatkosta, mutta pääasiallisesti joukkue on nyt valmis. Naisten Liiga käynnistyy syyskuussa.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Riku Laukkanen