Naisten Liigan 3.finaali Espoonlahden Forumissa torstaina 21.3 kello 18.30 - mestaruus katkolla ensimmäisen kerran.

19.03.2019

Bluesilla on ensimmäinen mahdollisuus ratkaista Naisten Liigan mestaruus torstaina 21. maaliskuuta, kun joukkue kohtaa Tampereen Ilveksen 3. finaaliottelussa Espoonlahden Forumissa klo 18.30.


-Meillä on Espoossa positiivinen ongelma usean eri Blues-joukkueen pelatessa play offs -pelejä samaan aikaan ja tämä on aiheuttanut jäätilanteen ruuhkautumisen. 

Pelipäivät tulevat jääkiekkoliiton pelikalenterista, mutta joukkueiden sijoituksista riippuvaiset kotiedut ja paras viidestä sarjan viimeiset pelit ratkeavat vasta vähän ennen, mikä aiheuttaa haasteita kun samassa hallissa pelaa monta joukkuetta. Torstaille Metro Areenalla on lisäksi ulkopuolinen tapahtuma, minkä vuoksi siellä tarjolla ollut jääaika alkaa vasta myöhemmin ja on myös liian lyhyt a-junioreiden sääntöjen mukaisiin vaatimuksiin.   

-Halusimme viimeiseen asti pitää kiinni mahdollisuudesta pelata tutussa kotihallissamme ja siksi odotimme Nuorten Liigan puolivälierien Blues - KalPa -otteluparin tulosta, kommentoi Emma Terho Bluesista.

Kiekko-Espoon pelien loputtua Blues Naiset pelaavat torstaina Espoonlahdessa.

- Espoonlahti on erinomainen paikka pelata tärkeä finaali. Kiekko-Espoon tekijöillä on kertynyt kauden aikana kokemusta hienojen ottelutapahtumien toteuttamisesta Espoonlahdessa. Yhdessä heidän kanssaan rakennamme unohtumattoman finaalitapahtuman. Haluamme kaikki tehdä torstaista menestyksellisen kiekkoillan espoolaisille, niin Espoonlahdessa naisten pelissä kuin Tapiolassa A-nuorten pelissä.

Blues - Ilves , Naisten Liigan 3. Finaali 21.3 Espoonlahti kello 18.30. Liput 10/5€.

Ennakkoon lippuautomaatti.fi/kiekkoespoo