Päävalmentaja Haapanen jatkaa Espoossa myös ensi kaudella

04.03.2019

Välieriin valmistautuva Blues Naiset on solminut jatkosopimuksen päävalmentaja Sami Haapasen kanssa.    

-Sami on valmentaja, joka pitää riman kaikessa tekemisessä korkealla. Haluamme jatkossakin tarjota Espoossa pelaajille toimintaympäristön, josta voi nousta ihan korkeimmalle huipulle ja tässä valmennus on luonnollisesti keskeinen tekijä. Sami on vuosi toisensa jälkeen saanut joukkueensa menestymään sekä ennen kaikkea onnistunut auttamaan pelaajia uudelle tasolle, mistä osoituksena on lukuisat maajoukkue-edustukset sekä nuorissa että aikuisissa. Sami tuntee lajin erittäin hyvin, suhtautuu tekemiseen intohimoisesti ja on aktiivisesti rakentanut valmennuksellista yhteistyötä ympärillä olevien kanssa niin, että pelaajille on saatu yksilöllisestikin toimivia ratkaisuja. Hän oli ykkösvaihtoehto, minkä vuoksi olemme erittäin iloisia voidessamme kertoa jatkosta nyt ja antaa rauhan joukkueelle keskittyä kauden huipennukseen.

Haapanen itse pitää erityisen tärkeänä toimintaympäristöä ja motivoituneita pelaajia. 

-Espoolaisen naiskiekon tilanne on viime vuosina mennyt parempaan suuntaan, joten tuolla tiellä on hyvä jatkaa. Olosuhteet Tapiolassa ovat mainiot. Aamu- ja iltajäät joukkueella samassa hallissa sekä fysiikkaharjoitteluun hallissa toimiva punttisali. Eritoten mahtava yhteistyö yhden Suomen johtavan junioriorganisaation Blues Juniorsien valmennuksen kanssa ovat tärkeä osa kehitystä. Iso kiitos tästä kuuluu valmennuspäällikkö Martikaiselle sekä poikien valmennustiimeille.   

-Haluamme olla Suomen paras naisjoukkue ja johtava nais- ja tyttökiekkokaupunki. Espoossa tehdään hyvää kiekkotyötä. Sitä työtä ollaan jatkamassa ja rakentamassa vahvaa ja kestävää pelaajapolkua tytöistä aina naisten liigaan saakka. Yhteistyötä EKS:n kanssa pyritään viemään uudelle tasolle. Tässä on paljon perusteita olla mukana, Sami jatkaa ja muistuttaa myös taustojen tärkeydestä. 

-Iso kiitos mahdollisuudesta olla mukana menee tietysti kotijoukoille. Näin pitkään ja näin intensiivisesti mukana oleminen ei olisi mahdollista ilman hyvää taustatukea. 

Päävalmentajan lisäksi myös pelaajiston runko on kasassa. Tiimi valmennuksen ympärillä on rakenteilla. Tulevan kauden muista uutisista tulemme kertomaan myöhemmin, joten stay tuned!

Mutta nyt, pleijarit ovat valmiina alkamaan!

1. välierä Blues - Kalpa Tapiola2 tiistaina 5.3 kello 16.30, lauantaina 9.3 kello 17.30, liput 10€

Välissä, torstaina 7.3 pelataan Kuopiossa. Tuota ottelua voi seurata Ruutu+ palvelusta.