Pajarinen jatkaa Espoossa - Neljä maalivahtia sopimukseen

09.06.2020

Kiekko-Espoon naisten joukkueeseen liittyy neljä maalivahtia. Sopimuksen ovat tehneet viime kaudella ykkösmaalivahtina pelannut Tiia Pajarinen ja luukkuvahdiksi viime vuonna noussut Minja Drufva sekä loukkaantumisesta kärsinyt Erica Jaskari. Nelikon täydentää Akatemian puolella pelannut Alexandra Väyrynen.

- Tosi innoissani odotan tulevaa kautta. Viime kausi jäi harmittavasti kesken. Kovasti odotan, että pääsee pelaamaan ja taistelemaan mestaruudesta, Pajarinen toteaa.

Pajarinen oli viime kaudella joukkueen pääasiallinen ykkösvahti, mutta Jaskari haastoi häntä siihen asti, kunnes loukkaantui. Jaskarin loukkaantumisen jälkeen Pajarisen parina oli Minja Drufva, joka selviytyi niistä otteluista hyvin, missä pääsi pelaamaan.

- Espoossa on itselle loistavat mahdollisuudet yhdistää opiskelu ja pelaaminen. Mikä on hienompaa kuin päästä kehittymään mukavassa seurassa, Drufva iloitsee.

Kiekko-Espoon joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa ja lähipäivien aikana voimme kertoa vielä lisää tulevan kauden pelaajista.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Riku Laukkanen