Pajarinen nollasi Kärpät - Ottelu päättyi jalkapallonumeroin

19.09.2020

Kiekko-Espoo jatkoi nollapeliputkeaan kotihallissa voittamalla Oulun Kärpät 1-0. Ottelun yhdeksi sankariksi nousi espoolaisten maalilla 25 torjuntaa torjunut Tiia Pajarinen. Pajarinen pelasi ottelussa kauden toisen nollapelinsä.

- Kiva oli pelata, mutta olihan se vaikea meille. Annettiin varsinkin ensimmäisessä erässä ylivoimahyökkäyksiä. Kaveri ei saanut niistä tehtyä, niin ihan oli mukava pelata, Pajarinen tuumasi.

Kautta on ehditty pelaamaan viisi ottelua ja Kiekko-Espoon puolustuspelaaminen on ollut timanttista. Näistä kamppailusta neljässä ei vastustaja ole onnistunut ohittamaan espoolaisjoukkueen maalivahtia.

- Meidän puolustuksemme on parempaa kuin viime kaudella. Ennen HIFK-peliä puhuttiin, siitä kolmoshyökkääjän roolista. Esimerkiksi se peli oli meiltä tavallaan hyvä puolustuspeli. Ei siinä pelissä HIFK saanut paikkoja. Eilen oli hyvä peli, mutta tässä pelissä annettiin niitä paikkoja, mutta viimeisessä erässä parannettiin ja ihan hyvin meni, Pajarinen analysoi.

Kiekko-Espoon pelit jatkuvat viikon kuluttua lauantaina kotihallissa. Jos Kärpät-ottelut oli hyvä maalivahtien taistelu, niin samanlaista voidaan odottaa siitäkin, kun Anni Keisalan Ilves tulee vastaan.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Riku Laukkanen